Sevaall 1Anneadayiiii inşallah hayırlı haberler alırsın canım benim..inşallah tutar🙏😘 bende aşılama sürecindeyim çok heycanlı🥰
aysenuurr11 1Anneadayiiii hayirlisiyla saglikla nasip etsin rabbim🤲🏻 nasip de varsa olacak Allahin izniyle🤲🏻💖
Esra_Omer_21 1Anneadayiiii Rabbim bu ay yüzünü güldürsün hayirli haber vermek nasip olsun inşaAllah 🤲🏻🌸
1Anneadayiiii Sevaall amin kuzum inşallah seninde çok güzel geçer sürecin o kadar heyecanlıyım ki ve umutluyum Rabbim uğraşlarımızın karşılığını versin inşallah 🥰
1Anneadayiiii aysenuurr11 çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin hepimizin gönlünden geçenlerin hayırlısı olsun inşallah 🥰
1Anneadayiiii Ozeeer ayy inşallah çok aminn kuzum rabbim yüzümüzü güldürür inşallah çok heyecanlıyım 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum 😄🥰
1Anneadayiiii Gamzekeser yaaa ne güzel aramızda sadece bi gün olacak rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize canım Allah’m gönlüne göre versin 🥰😍
Sevaall 1Anneadayiiii inşallah canm inşallah cümlemizin…rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah🙏🥰😘
EsraArslan81 1Anneadayiiii inşallah pozitifi görürsünüz. Rabbim yüzünüze gülsün benimde aşılamanın 12. Günü beklemdeyim
1Anneadayiiii EsraArslan81 amin kuzum Allah razı olsun Rabbım sanada hakkında hayırlı olanı nasip etsin insallah😍
Kivircikkuala 1Anneadayiiii hadi bakalım inşallah kuzum iğne mi kullandın kaç gün boyunca kullandın acaba iğneyi 😍
1Anneadayiiii Kivircikkuala yok kuzum iğne kullanmadım 5 gün femara kullandım sadece dün kontrole gittiğimde yumurtaların çatlamış dedi doktorum çatlama iğnesini gerek kalmadı dedi sadece femara kullandım yani 😘