Donthappymom 11-02- tl olarak birikim yapmanı tavsiye etmem çünkü hergün değeri düşüyor ama o an € y’a çevirip atabiliyorsan onu tavsiye ederim
Nnoktaa 11-02- şahsi görüşüm; birikiminizi döviz ya da altına dönüştürmediğiniz sürece Türk lirası değer kaybediyor. Mesela şu an 3000₺’e 7 paket bez alabilirken 3-5 ay sonra 5 paket alabileceksiniz. Doğumum ocak ayında ben şimdiden bez ve bebek bakım ürünlerini stokladım.
plajterligi 11-02- banka faizi zamlarla yarışamıyor maalesef biraz daha beklerseniz hiç bir şeyini alamazsınız bebeğin Türkiye şartlarında her şeyi anında almak gerekiyor 🤦🏻♀️
Yas3ming 11-02- şimdiden almaya başla gün geçtikçe baktığın almayı planladığın şeylerin fiyatları artıyor canım. Ben bugün baktığıma hafta baksam zam gelmiş oluyor malesef.
likesah 11-02- enflasyondan dolayı para durdugu yerde eriyor maalesef. Ben alisverise cok erken basladim hatta baslarken de dusunuyordum ya bebege bir sey olursa diye ama simdi iyi ki erkenden almisim bazi seyleri diyorum. Ne aldiysak hepsi en az 2 kat zamlandi 2-3 ay icerisinde. Aldigimiz her seyde kardayiz almadiklarimizda zarardayiz. Baska zaman olsa biriktirmek mantikli olabilir ancak su donemde parayi korumanin bir yolu yok maalesef. Doviz de yapilsa altin da yapilsa enflasyona karsi eriyor fiyat artislarini yakalamak mumkun degil. Ben olsam alisveris yapardim bir de ihtiyac cok toplu almak cok zorlayici yaz sonu indirimler de var biraz degerlendirmek mantikli olabilir.
Annesii23 11-02- Türkiyede para biriktirmek hiç mantıklı değil artık elinizdeki parayla alışveriş yapmak hatta borçlanmak çok daha mantıklı kesinlikle. Bugün 5 e aldığınız yarın 8 olur para sabit kalır
Ceviz6550 11-02- bence birazını alın şuan herşey fiyatlanirken en azından önemli olanları alsanız daha iyi olur bence
sevaldqn1 11-02- erkenden aaniz daha iyi bence 1 saat once baktığınız sey ayni fiyat kalmafan anında geri pahalanıyor
Artemisss Valla hergün fiyatlar arttığı için hemen almak daha mantıklı,biz 3 ay önce oto koltuğu aldık 9 bine,şuan olmuş 22 bin
adatuna 11-02- 3000 lira ile inanın ihtiyaçların bir kısmı karşılanır bir an önce alın fiyatlar çok hızlı artıyor
Yagmurun2 11-02- valla ilk bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim öğrendiğim zamanlar (şubat) e bebekte indirim vardı bebek arabasını aldım 2400₺ Joie marka şu an tekrar hamileyim mesela 7-8 bin arası fiyatı eskisi gibi değil her gün bişeye zam geliyor pişman olmazsın
yesilkahve 11-02- TL olarak kalınca hiçbir anlamı olmuyor paranın. Bence büyük şeylerini alabilirsin bebek arabası, beşik gibi mesela. Ya da diğer kıyafetlerini de alabilirsin artık