HaticeKbraimek GzdemOkur doğru baya uzakmış bize çok yakın diye tercih ettim ben de arabayla on dk falan😁
HaticeKbraimek SemaCan doktorum yüksel arıkan dı ama dediğim gibi o hastaneden çıktı şimdi ortada kalmış gibiyim 😕
OlgaArslan GzdemOkur bende özel hastane arıyodum sadece doğum için ve hastaneleri tek tek aramayı tercih ettim çünkü herkes bilmeyebilir yanlış bilgi verebilir. Nerde oturuyodunuz fiyatları bilmiyorum ama belki yardımcı olabilirim
GzdemOkur HaticeKbraimek OlgaArslan ben dikmende oturuyorum doğum için tobb hastanesini önerebilirim 5-6 arkadaşım orada doğurdu ve çok memnun kaldı kendi doktorumda tobb ya da liv hastanesinde tercih yap dedi bende eve yakın diye tobb u seçtim nts olayında da her gün gitmem gerek bi hafta var eşimde işi yüzünden gelemeyeceği için her seferinde özel de ilgililer diye işte sorayım dedim ama hafta olarak benim haftalara yakın kimse yok herhalde 😀 zaten siz yazana kadar kendi kendime konuşuyordum iyi insanlarda var demek ki 😊
GzdemOkur Simsad dikmendeyim ben tam ortadayım bi yanım dikmen caddesi bi yanım sokullu aslında merkezi her yere yakınım ama bazen tek gitmem gerekecek o yüzden 😅
OlgaArslan GzdemOkur özel yenimed tıp merkezi var orda bi arkadaşım kadın doğuma gitmişti ama (hamile değil) nst var mı onu hiç bilmiyorum. Ben 38+3 haftayım sen kaç haftalıksın
Yelvi Ben de Liv e gidiyorum fakat doğum paketleri çok pahalı,ortalaması 2500-3000 olmalı diyorlar,benim ilk doğuöum,dolayısıyla kim ne derse dikkatle dinleyip,sonra akıl süzgecine koymaya çalışıyorum
OlgaArslan Yelvi canım 19 mayıs hastanesi uygun sadece doğum 1900 sezeryan fiyatı bu normal doğum bilmiyorum benim sezeryan olacağı için o şekilde araştırmıştım istersen bi ara orayı çok da temiz bi hastane diyolar hiç gitmedim duyduğumu söylüyorum 😊
GzdemOkur Yelvi tobb u tavsiye ederim ben kendi doktorumla gideceğim için fiyat biraz artıyor ama oranın doktorlarıda çok iyiymiş bir görüş bence tabi evine yakın mı falan bunlarıda süzgeçten geçir trafikti falan ☺
GzdemOkur OlgaArslan ben 33+5 ama bebeğim iri 37 gözüküyoruz plesantamda yırtıklar var plesantada yaşlanma var her an her şey olabilirmiş bugün açıksa ararım yenimed e yakınım baya bak demesen aklıma bile gelmiycek 😂 maşallah seninde az kalmış 😂❤
OlgaArslan GzdemOkur bizim bebiş de iri ultrason da 41 hafta gözüküyo ama devlet olunca almıyo sezeryan a ağrı açılma falan bekliyo o yüzden özel arıyodum ama heralde devlette doğum yapacam gibi. Hakkımızda hayırlısı
GzdemOkur OlgaArslan erkek bizimki tosun paşa 😂 ir diyince sizinkini erkek sandım maşallah maşallah 🤗🤗
Edirefp GzdemOkur nerde yaşıyorsunuz. Özel Keçiören hastanesine gidiyorum ben ama bilmiyorum Nst ücreti ne kadar