GzdemOkur Nst e çekilmem gerek hangi hastanede yaptırdınız, yaptırıyorsunuz? Fiyat ne ? Hangi hastane ilgili ?
Lamelif GzdemOkur canım konu hakkında bilgim yok olsa yardımcı olurdum fakat kimse cevap yazmak zorunda da değil kimseyi azarlama hakkın yok hele bu emoji 😡ne alaka?
OlgaArslan GzdemOkur belli bi hastaneye takipli değil misin orda yaptırabilirsin. Devlet hastaneleri ücretsiz özelleri arayıp bilgi alabilirsiniz daha net bilginiz olur bu konuda
GzdemOkur GzdemOkur sen herkese bildiğin kadarıyla yazarsın kimse sana cevap vermez bu işler böyle sonra hamileler sinirli derler hıh 😑
GzdemOkur GzdemOkur sakin ol bebeğine zarar niye soruyorsun ki otur ara tüm hastaneleri niye destek bekledin ki sende aaaa 🤭
Simsad Günaydınn ben lokman hekim akay a gidiyorum doğum paketi yaptırmayı düşünüyorum nts ücretini bilmiyorum ama dün tesadüfen etimed hastanesin de15 olduğunu duydum
Civcivhikayesi Simsad merhaba lokman hekim akaydan randevu aldım bende doktorunuz kim memnunmusunuz doğum paketi ne kadarmış lütfen biraz bahsedwrmisiniz
Civcivhikayesi Simsad merhaba lokman hekim akaydan randevu aldım bende doktorunuz kim memnunmusunuz doğum paketi ne kadarmış lütfen biraz bahsedwrmisiniz
Simsad GzdemOkur etimed hastanesini herkes çok beğeniyor ben hoşlanmadım yani dün acil olarak gittim bi ultrason için 82 tl dediler muayene olmak istemedim yani akay da mesela acil girişleri 40 tl doğumu 2000 tl imiş paket alırsan 3000 tl bilmiyorum garip bir yer
HaticeKbraimek GzdemOkur etimed iyi bi hastane 21. Haftalığım su ana kadar oraya gidiyorum ama doktorum değişti istifa etti o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum ben de 😕
Simsad Civcivhikayesi sibel hanım müthiş bi doktor o kapıdan çıkıyosun oh be diye doğum paketi aigırta şirketinden yaptırırsan 3800 hastanenin kendi verdiği fiyat 4800
busraali Simsad bende Sibel hocanın hastasıyım. 28.haftada tanıştık şu an 37ye gidiyoruz. Nst ler lokman Hekim Akayda 27.5 tl
GzdemOkur Simsad etimedin yerine internetten baktım zaten öesafe olarak oturduğum yere çok uzak bu göbekle 30 km yol git 30 km gel yapamam akayı bi arayayım yarın belki orası ilgili bir yerdir teşekkürler ☺
GzdemOkur Lamelif cevap yazmak zorunda değilse kimse şimdi niye cevap verdin acaba o zaman niye bu forumda üyelik var niye insanlar birbirleriyle konuşuyorlar istediğim emojiyi koyarım kimseyi ilgilendirmez
GzdemOkur OlgaArslan belli bir hastaneye takipli değilim özel muayeneye gidiyorum zaten o yüzden hastane sordum devlet hastanesine gitmek istemiyorum çok iç açıcı olaylar yaşamadım devlette ne yazık ki ? Tek tek arayıp sormak benimde aklımdaydı fakat giden yaptıran tavsiye verecek vardır diye yazdım ama ne yazık ki cevap alamadım bir türlü
HaticeKbraimek SemaCan doktorum yüksel arıkan dı ama dediğim gibi o hastaneden çıktı şimdi ortada kalmış gibiyim 😕
OlgaArslan GzdemOkur bende özel hastane arıyodum sadece doğum için ve hastaneleri tek tek aramayı tercih ettim çünkü herkes bilmeyebilir yanlış bilgi verebilir. Nerde oturuyodunuz fiyatları bilmiyorum ama belki yardımcı olabilirim
Edirefp GzdemOkur nerde yaşıyorsunuz. Özel Keçiören hastanesine gidiyorum ben ama bilmiyorum Nst ücreti ne kadar