yesilkahve Melike55_ 32-33 gibi hazırlamayı düşünüyorum. İlk hamileliğimde de öyle yapmıştım, gerekli bir şey olunca eklemiştim şimdi de öyle yaparım 💜
minikmucizeemaak Melike55_ Yok aşkım ne tembelliği benim arkadaşım da doğumdan bir kaç hafta önce hazırladı 😂 Asıl tembel benim son zamanlar iyice yatayım diye şimdiden hazırlıyorum 😂😂😂
minikmucizeemaak Melike55_ Evet o yüzden bugün aradan çıkardım şimdi de ütüler bitti temizlik bitiyor akşama da çantayı hazırlayacağız Allah’ın izniyle tamamdır 😂
gudmorningbeya ikibaloglanannesi ben şu anda 29+4 üm oğlumda da ağırlaşmamıştım bunda da iyiyim gibi siz öyle deyince bir korktum bir anda mı geliyor ağırlık
ikibaloglanannesi gudmorningbeya Evet bir anda ağırlaşıyor insan🙈 Ben ne olur ne olmaz erken hazırladım birden ağırlaştım elim kolum hiçbir şeye gitmemişti ve 37+0 da doğurdum🤭 Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏🏻🧿
myworldd_ Melike55_ ilk gebeliğimde 32-33. Haftalarda hazırlamıştım. Şimdi ikinci gebeliğimde de öyle yapicam erken doğum riskiniz yoksa 32-33. Haftalar ideal bence.
aysenuurr11 Melike55_ 31 haftaliğim eksikler biterse inşallah başlariz yikama utuleme hazirlama aşamasina🤲🏻