Melike55_ Hamişlerrrr merhabaa biz 28 haftalığız hastane çantasını ne zaman hazırlayayım siz ne zaman başladınız fikirlerinizi alırım 🥰🥰
Tugcecan26 Melike55_ 30. Haftada hazırladım sonra gerekli gördükçe içine eklemeler yaptım 31 32 haftalarda bi ağırlık çöküyor hiç bişey yapasın gelmiyor hem de ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak lazım ☺️ bence vaktin varken yavaştan başla
Kiwitoveannesi Melike55_ 30 haftada hazırlamıştım ilk doğumumda birde 3rken doğum riskim vardı aklıma geldikçe eksikleri koymuştum 2 dogumumda 30da hazırlarım nolur nolmaz hazır dursun
minikmucizeemaak Melike55_ 26+0 ım bugün, bugün ütüleyeceğim hazırlayacağım, Ekstra gelecek 2 eşofman takımı var onları da gelince yıkayıp ekleyeceğim. Köşede kalsın ne olur ne olmaz, bir de ağırlaşıyoruz yavaş yavaş insanın hiçbir şey yapası gelmiyor
Balarisiii Melike55_ ilk hamileliğimde 27-28 haftalarda hazırlamıştım sonradan iyi ki hazırlamışım dedim çünkü ütüsünü falan bile za zor yapmıştım bel ağrısından uyuyamamıştım şimdi de erkenden hazırlamayı düşünüyorum
Kiwitoveannesi kayra21 slepy düşünüyorsan indirim vardı terndyolda tanesi 4.95ti akşam 1.95 düştü ben hemen aldım 1 numara
minikmucizeemaak Melike55_ Yok aşkım ne tembelliği benim arkadaşım da doğumdan bir kaç hafta önce hazırladı 😂 Asıl tembel benim son zamanlar iyice yatayım diye şimdiden hazırlıyorum 😂😂😂
Zehross03 Melike55_ erkek ama cinsiyetle alakası yoktur ne zaman gelecekleri belli olmuyo gerçekten ben diyodum hiç ağrım sancım yok 41 i görür falan filan ama yok öyle bişey 🤣
Kanalize Ben 29+4’üm yıkamaya başladım ama ütülemek istemiyorum önce beyazlarını yıkadım şimdi battaniyeleri müslinleri yıkandı iki makine daha çıkar muhtemelen sonrada yerleştirmeye başlarım çantamızı yani 30’da hazılamaya başlanabilir Allah korusun o yine de zamanında gelsin ama her ihtimale karşı hazır olsun
Melike55_ Zehross03 benimde kız bakalım ne zaman gelmek isticek canı😂 sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah 🫶
Selahattincigdemguney33 39+2 olduk bekliyoruz. Erkeğiz🐥 34. Haftada basladim hazirlamaya. 2 tane kendime pijama takimi koydum 4 tane kilot 2 tane corap 1 tane islak mendil 1 tane havlu pecete koydum. 4 tane agiz silme mendili 6 tane yenidogan bez 2 tane eldivenli sapkali hastane cikisi takim 2 tane battaniye zemzem suyu 1 tane üşürsem diye yelek 2 tane atlet koydum kapi süsünü belirli yere koydum puseti koydum bide hasta bezi belirli yerde hepsini bir araya koymani öneriyorum saglikla dogüurursun saglikla dogar insallah🤲🏻