Dilekkkk Kızlar post açmıştım dün gece düzenli sancılarım vardı doktor bugn de gel bakalm nolur ne olmaz demişti geldim sancılar hala devam ediyor normal de Pazartesi gün vermişti ama sancılar çıkınca hafta sonu da ben yokum bugn alalım dedi beklemez haylaz yoksa dedi tamam dedim bişey yiyip içmedim de içimedim de ne olur ne olmaz diye 37+2 yiz 🙈 şuan korkudan altıma etsem hissetmem öyle içim titriyor korku heyecan mutluluk üzüntü bi değişik duygu nolur dualarınızı eksik etmeyin hepinizi seviyorum iyi kötü burda arkadaşlıklar edindim darısı sizlerin başına inşallah 🙏öğleden sonra gireceğim
YagizAsyaMom Dilekkkk Maşallahh😍 ikinizde Allah a emanetsiniz sağ salim inşallah bizlere de dua et olur muu😊🤲 hayırlı haberlerini bekliyoruzz
minigin_annesi Dilekkkk Oooo sonubda sende doguruyon😝🤣...Sonundaa....Rabbim Sag Salim kucagina Almayi nasip etsin insallah canim🙏😍🙈
Gkgk Çok Dilekkkk ayy ben senden daha heyecanlandım şimdi canım yaaa hadi cok sevindim inş güzel geçer hersey kuzum dua ederiz tabiki 😇
Aysebkr1258 Dilekkkk rabbim yardımcınız olsun sağ Salim alın inşallah kucağınıza ikinizde çok iyi olun 😍
Denizislet Sirvanaydiner Ay hayırlısıyla gelsin kuzucuk 🙏🏻dilekle aramızda iki gün vardı benimde 21 günüm var suan için normal doğum gözüküyor ama hayırlısı hakkımızda 😊