Daisy0000 Yildizyildiz94 Oğlum haziranda doğdu,burcu yengeç yükseleni de yengeç,bakalım nasıl olacak 😂
Syda78 Benimde aralık sonu ocak başı gibi olacak oğlak yani erkek kardeşimde oğlak çok aksi inatçı dediğim dedik biri inşAllaj ona benzemez amin🥹😬
Semasyy Syda78 oğlak erkekleri nalet bir oğlak kadını olarak burcumu ve özelliklerini asilliğini seviyorum 😂 erkek oğlaklarla karıştırmayın onlar çok zooor
Syda78 Semasyy yaa evet erkeklerden benim şikayetim benim de oğlum olacak inşAllah ona benzemez huyu🤲🏻🥲yükseleni falan iyi bişey olur inşAllah😬
Simgekzltoprak Yildizyildiz94 ayy ben oğlak burcuyum 🥹 kızımda kova burcu 😍olucak bi aksilik olmazsa eşimde Balık burcu bizim 3 ay üst üste doldu😂
KuzeyinAnnesi10 Yildizyildiz94 benimde ocak başı net tarih 13 görünüyor ama bende 20 si gibi doğacak öyle hissediyorum oğlum oluyor bu arada
Prenses016 Yildizyildiz94 başaktan son anda kurtuluyoruz herhalde 🤭 29 Eylül Terazi gözüküyor. Bende Başak burcuyum oğlum da Başak bu eve yeter bu kadar bizden değişik olsun🤣 yoksa kocam kafayı yer 🤜🏻😅
Feyzabeyoglu Yildizyildiz94 kızımı yay burcu olacak diye niyet ettim akrep oldu Bu sefer oğlum insallah yay olacak😅😅