zezeyyy55 Ceviz6550 ben de öyle düşünüyorum tabi hepsi aynı anda evde olsa zor olurdu hayırlısı olsun 🥰
0911 zezeyyy55 bı okadarda bol delirmeli 😂😂bugün büyük oglum hikaye anltm sana dedi anlat dedim bı hamile kadının 2 oğlu varmış birbirleriyle hiç anlaşamıyomus hep kavga ediyomus diye başladı hikayesi bile 😂😂
Gizemlibirisi007 11 ay arayla iki bebişim oldu :) şu an kızım 5, oğlum 4 yaşında♥️♥️ şimdi 3.geliyor cinsiyetini daha bilemiyoruz 14 haftalık✨️ gerçekten istiyorsanız, maddi manevi ve mental olarak yetebilecekseniz neden olmasın🌸
zezeyyy55 Gizemlibirisi007 maşallah Allah bağışlasın işte benim gibi düşünen birisi🙏 maddi manevi hazır hissetmediğiniz bir şeyi zaten yapmazsınız çocuğa da yazık olur çok şükür ikisini de kaldıracak durumdayım 🥰
Selin3406 3tospikannesiii oğlum 7 kızım 1.5 yaşında ve 37 haftalık hamileyim 🙈 süprizin daniskası oldu bize ☺😃 Sezaryen de kordonları aldırıcam artık daha fazlasını kaldıramam 🤭😀😀
3tospikannesiii Selin3406 valla bende öyle düşünüyorum inan ki ya 🤣 benim ikiside çok küçük çok korkuyorum ama Rabbim yardimceder inşallah 😂
3tospikannesiii zezeyyy55 öyle valla ya Rabbim hayirlisini versin saatleri sayıyorum yarın olsun da Dr gidiyim diye kalp atışını duyayım diye Rabbim kimseye muhtaç ettirmesin inşallah 🥰🤣 Damada hayırlısı ile versin canım benim Analı babalı büyütmeyi nasip etsin
zezeyyy55 3tospikannesiii amiiiinnn Allah yokluklarını göstermesin çok çok güzel bir duygu gün sonu yorgunluk falan kalmıyo onların canı sağolsun🥰🥰
Ruyaninprensi zezeyyy55 Benimde 3 ve 4 yaşlarında iki tane oğlum var şuan 17 haftalık hamileyim ve kızımız olacak rabbim in izniyle çok mutluyum inşallah darısı sana olsun❤️😍
zezeyyy55 Ruyaninprensi Allah bağışlasın çok seviniyorum böyle şeyler görünce inşallah bana da kısmet olur 🥰🙏
Selmabzkrt27 zezeyyy55 Askim yaa 😂4 yasinda oglum var 6 aylık kızım var ve şuan 3. Ye hamileyim bugün öğrendim 😂😂ama kızım ve oğlum arasında 4 tane düşük var ve şuan bu hamileliğimin öncesinde düşük yaptım aynı ay tekrar hamile kaldım😅😅😅masallhhhh🧿🧿
papatya42 5 yaşında bi kızım 🌺var 15 haftalık hamileyim oğlum olsun çok istiyorum tabi rabbim önce hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah ama bir kızım var birde oğlum olsun çok istiyorum doktor önce erkek dedi bir hafta sonra %80 kız dedi tekrar gideceğim bakalım sizce yanılma olabilir mi☺️☺️
zezeyyy55 papatya42 Allah bağışlasın🙏🙏 ben iki oğlumu da 13 haftalıkken öğrendim ve doktorum çok emin konuşmuştu hiç yanılma olmadı sanırım bebeğin pozisyonuyla alakalı rabbim gönlünüze göre versin 🥰
summersu zezeyyy55 ya neden bilmiyorum sevindim konunuzu görünce 💕🐣 Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısıyla nasip etsin