Maya311214 Busramnida 13 haftalıkken kız dedi çoçuğa 1 ay adıyla seslendim 17 haftalıkken erkek dedi 🤦🏻♀️ Ne bileyim benimsemiştim kızım olacağını şuan hala şoktayım
Busramnida Maya311214 Her şey nasip işte 🤗 Ben de tam benimsicem diyom kız erkek diyolar kafamı karıştırıyolar sadece karnımı okşuyarak nazlı kuzum diye sevebiliyorum 🥰😂
Esomami Busramnida 😊😊 yani herseyini erkek die ona gore aldik kiz olursa supriz olcak burda gecen ogrendim 30 haftadan snra kiz oldugunu ogreniyolar oncesinde ozelde devlette erkek demisler dusun🤣🤣 inanamiyorm artik
Busramnida Esomami Evet her şeyin hayırlısı bakalım 😄 Kimisi de doğunca öğreniyor muş buna da ben şokk 😂
Esomami Busramnida valla ya bazisi kendi ogrenmek istemiyo bide nasil sabirlilar acepp😋😋 catlarm benn
senayck Busramnida b Busramnida benimde 18+4 detaylı için 20 aralık aldım erken mi bilemedim 20+4 oluyo
Maya311214 Prensyadaprenses yani dedi ki genital yapısı genital bölgedeki kemik yapısı Kıza daha uygun %75 kız bu bebek. %100 kız dememişti yani
Prensyadaprenses Maya311214 bizede %90 dedi ama bebiş hiç hareket etmiyodu bende kemik yapısına göre söyledi diyorum doktorumuz emin ama ben nedense olamıyorum 🙄