Nurcin Busramnida ayrıntılıda söylüyorlar. bana ilk günden beri hep kız dediler.. 13 haftadan beri.. bizim kız direkt gösteriyor :D dr ultrasonu tam değdirdi kız dedi. azıcık heyecan yaptırmadı :D
Busramnida Nurcin Maşallah ya ne güzel 😂 Bir dahakine benim de umudum net kesinleşmesi ya bakalım nasip her şey 🤭😄😄
Nurcin Busramnida merak etme. ayrıntılıda çıkar. ben erkek istiyordum :D 13. haftaya kadar ömer diye sevdik kızı :D istediğin gibi sev
Busramnida Nurcin Ayy hiç sorma eşim bazen kızım diyor bazen de oğlum Ben de nazlı kuzum diye seviyorum nazlı göstermiyor kendini ya 😂 Alınır küser bize diye de korkuyorum 🤭😄😄
Aysehuli Bana 3 defa erkek dedi doktor bey ama plasenta uzantısı yada parmağı bacağına koyması bile yanıltıyor o yüzden hiç inanmadım sonra kız dedi özelde bir doktor 😊
Esomami Busramnida banada devlette kiz dedi doktorm 22 haftada ozele gttm inanamayip pipisini gordm erkek gecen 29 haftalik devlete gttim hala net goremiyorm dio😂😂 dedim bakma dogunca goruruzz
Esomami Busramnida 😊😊 yani herseyini erkek die ona gore aldik kiz olursa supriz olcak burda gecen ogrendim 30 haftadan snra kiz oldugunu ogreniyolar oncesinde ozelde devlette erkek demisler dusun🤣🤣 inanamiyorm artik
Majun Benim de 20. Hafta oldu hala gostermiyor ya bi doktor kiza benziyor dedi biri erkege benziyor dedi. Haftaya detaylida da gostermezse napicam bilmem
Sevde___89 Memmedova bana kalirsa 13 haftada da hemen kız demesi benim icin erken.😅😅😅 Kızda dedi erkek de ben şimdi bekliyorum 18 haftalık olunca gidecem. İkilemde kalmak istemiyorum artık