oglummehmedim Leilademir o haftalarda oyle olur benimki 38haftalik yeri daraldi hala biseyler yapmaya calisiyor ama pek beceremiyo parmaklarimi ne onlari hissediyom bide poposunu gozumize sokuyo😀
Leilademir oglummehmedim hihihihihi😁 allahın verdiği en güzel şeylerden biri sanırım içinde kime neye benzediğini bilmeden bir canlı büyütmek 😍 beraber büyümek /hareketlerini hissetmek annelik ne kutsal bir armağandır yahuuu🍀
Leilademir Deletedmom344 2 saatte bir yemek yiyorum bişiler yiyorum sabaha kadar böyleyim hala nasıl acıkır yahu😂😂😂
Leilademir snmtrhn hihihiihhiih😁 pipişkoluu amiinnnb evlat daha daha şimdiden evlat demeye başladık hihihih
Leilademir Kbrdvn bende de oluyor yeni başladı o hafif regl ağrısı gibi kasıklarımda birde karnım sertleşiyor sanırım kendilerini doğuma hazırlıyorlar yerini yapıyorlar demek ki
Leilademir Aryamom- mide bulantısı kusma isal bunlar hep doğuma yakın olan süreçler ama yinede doktoruna danışman en mantıklısı ✅
Leilademir Nursen21 alışmalı insan bundan sonraki süreç hep uykusuzluk 🙈😁 mümkün oldugunca dinlen ve uyu ister istemez zaten gun içinde çaktırmadan uyutuyorlar 😁😁
Leilademir KlncA sıkıntı olcagını bende sanmıyorum yoksa sancı vs ağrılarla beliri veriyor endişen varsa tabi doktorun ile danış tabi
Leilademir Beybist bişi kalmamış doğuma sanırım annneee artık benn yol aldım geliyorum ufaktan demeye başlamış bile 😊sağlıkla evladınızı kucagınıza alın🍀
Leilademir Gmzcngi hahahhqhahaha yeni nesil bebişler daha anne karnında fenalar😂 bazı sese alışıyorlar tepki bile veriyorlar korkuyorlar rüyasında titriyo hıçkırıyo her yaptığını anlamamak elde değil zayıf olanlar bunları daha net anlayıp karın hareketlerini rahat görebiliyorlar ✅
Gmzcngi Leilademir evet aynen canım bn evlenmeden önce eşim askere gitmişti geldkten 3 ay sonra falan düğün yaptık zaten zayıftım o ara haddinden fazla vermiştim kilo öylede hamile kalınca bebek ne yapsa hisseder oldum😂 ama bi itme hareketi var o canımı acıtıyo ya🙈
Baklava Leilademir 32+0dayiz normalde aksamlari cildiriyor cocuk sadece 😊 uyutmuyo halay cekiyo habire😅 Ama bikac gundur oğlende basliyor gece 3lere kadar uyutmuyor rahatsiz ediyo baya 😅 ara ara sakinlesiyo ama geneli hareket 😅 Bizimki erkek ama kiz degil 😅
Semaburak Ballkuzuveannesi ay benimkide hep saat 6 da uyanık oluyo ya bende diyorun babasını işe geçiriyor 😂