Leilademir 33+2 haftalığım bir süredir çok yoğun hareketleri var hatta bu cocuk hiç yorulmaz dinlenmez uyumazmı diye soruyorum kendime:) sağa sola yattıpımda sürekli hareket halinde e oyle olunca çişim gelip duruyor😬 tuvaletten bildiriyorum şuanda benim kız gibi çok hareketlimi sizinkide 😁
Duygu_k Leilademir Eveeet 😁 36+2 olduk ve özellikle geceleri uyumadan önce tuvalete girip çıkıp yatıp kalkıp yine tuvalete gitmeden uyuyamıyorum 😁 sabahları onu işe gönderirken uyuyor neyse ki o sebeple sabah yaşamıyorum aynı sıkıntıyı 😄
snmtrhn Leilademir ahaha 34 haftaligim benimde ole benim.oglan icerde hali saha yapio herhalde gecelerin yargici gece gunduz durduraksiz masallah oglusuma 😂 o kimildadikca gece var ya kac kez kalkiyorum.wc bilmiyorum
Ballkuzuveannesi 29+6 haftalığız bizde. Benim ball kızımda aynı gece uyumaz uyutmaz sabah 6 da uyanıyorum bi bakıyorum kıpır kıpır babasını işe geçiriyor gündüz çok aktif değil gün içinde belirli saatlerde hareketleniyor sadece onun harici hep yaramaz 🥰
Semaburak Ballkuzuveannesi ay benimkide hep saat 6 da uyanık oluyo ya bende diyorun babasını işe geçiriyor 😂
Leilademir snmtrhn 😃😃😃 neden öyle aslında sağlıklı çocuklar böyle deli gibi hareketli olurmuş doktor öyle dedi E ben şimdi uyuyamıyorum yan yatıyorum ama yandan esnete esneye bi hal oldu derimi:) bide korkuyo titriyo😬😬
Leilademir Kardii şimdi cocuklar anne karnında başlıyor hiç durmuyorlar hayır doğunca böyle anamızı ağlayacaklarmı🙈😂😂
snmtrhn Leilademir yerim yaaa 😂😂😍😍 evet hareketli bebekler saglikli olurmus onu bende duydum ve bazen gece hareket etmyo herhalde uyuyo icerde bole icimden hey neden kipirdamiyorsun diyorum noldu acaba ya diye dusunurken tam bi basliyo yerim.ya nasilda hissediyor annesinin korktugunu minik pipilim 😁aman onlar iyi.olsunda gersnde catlatsinds valla nabalim.kuzum ya 😙
Kardii Leilademir benim ki kesin yani ağlatıcak anamı ben bebekken usluymuşum ama sonradan hep misafir gelen çocukların yanaklarını ısırıp yollarmışım bidaha gelmezlermiş hiç onlar babasıda şımarıkmış 😂😂 ama çocuğuma misafir ısırma huyunu öğreticem 😂😂😂
Leilademir Deletedmom344 2 saatte bir yemek yiyorum bişiler yiyorum sabaha kadar böyleyim hala nasıl acıkır yahu😂😂😂
Leilademir snmtrhn hihihiihhiih😁 pipişkoluu amiinnnb evlat daha daha şimdiden evlat demeye başladık hihihih
Kbrdvn Kızlar bizde 34+0 olduk bizde çok aşırı hareketliyiz özellikle geceleri ve babamız gelince yalnız bnde böyle çok hareket olunca karnımda sertleşme kasılma oluyor sizde de oluyor mu?
Leilademir Kbrdvn bende de oluyor yeni başladı o hafif regl ağrısı gibi kasıklarımda birde karnım sertleşiyor sanırım kendilerini doğuma hazırlıyorlar yerini yapıyorlar demek ki
Aryamom- Leilademir Benim kızım da böyle gece gündüz farketmeksizin kıpır kıpır ağır ve sert darbeler artık zayıf olduğum için dışardan görebiliyorum hareketlerini ayaklarını mideme mideme vuruyor ☺️ Bu arada 2 gündür bulantı ve kusma var bende normalmidir acaba 32 haftadayız
Leilademir Aryamom- mide bulantısı kusma isal bunlar hep doğuma yakın olan süreçler ama yinede doktoruna danışman en mantıklısı ✅
Leilademir Nursen21 alışmalı insan bundan sonraki süreç hep uykusuzluk 🙈😁 mümkün oldugunca dinlen ve uyu ister istemez zaten gun içinde çaktırmadan uyutuyorlar 😁😁
KlncA Leilademir sorma ya bazı geceleri korkuyorum içeride taklalar akrobatik hareketler yapıyo 😬😬 bu gece 3 de mide yanması+çılgın hareketlere uyandım eşimi uyandıracaktım hatta ama bi sıkıntı olsa sancım falan olur dedim vazgeçtim 33+2 yim 🙋🏼 Allah hepimizinkine sağlık sıhhat versin 🙏🏻
Leilademir KlncA sıkıntı olcagını bende sanmıyorum yoksa sancı vs ağrılarla beliri veriyor endişen varsa tabi doktorun ile danış tabi
Beybist 37+5 deyiz. Normalde geceleri tuvalet ihtiyaci disinda uykumda bir problem yok ama bazen wc ihtiyacı uykumuykumu bölüyor sonra 2 saat iualanacak şeyler arıyorum bugün olduğu gibi. Normalde sadece sol kasığimda aydın olurken artık yataktan kalkarken sağ kasığımda da ağrı oluyor. Benim oğlum bu sabah 06:47 den beri karnımda tabiri caizse top sürüyor.. hiç durmadı her hareketi kasiklarimda ve vajinamda baskı yapıyor. Hala ayaktayız bakalim. Rabbim hepimize sabır sağlık ve hayırlı doğumlar nasib etsin.🤗
Leilademir Beybist bişi kalmamış doğuma sanırım annneee artık benn yol aldım geliyorum ufaktan demeye başlamış bile 😊sağlıkla evladınızı kucagınıza alın🍀
Gmzcngi Leilademir ben daha 29 haftadayım ama 2 haftadır cok değişti hareketleri normaldede cok hareketliydi ama en son doktora gittik kafası asagıda dedi şimdi daha bi güçlendi eşim bile şaşırıyo o hareket ettikce cünkü göbeğim patlıycakmış gibi oluyor bi o yana bi bu yana😂 oyy annesi yesin onun pipisini🙈 ama şuna inandım herşryi hissediyolar gercekten eşim yeni işe başladı üc gündür falan cok yogun hep karnımla oynar konusurdu 3 gündür adamın pestili cıktı dün biraz bakıyım oğlum napıyo dedi iki dk önce oynayan cocuk küsmüş gibi hiç yüz vermedi🙄🤭 kocam sabah 6da bile işe giderken elini koymuştu karnıma ama yok ilgilenmedi gene adamla😂 o gitti gene kıpır kıpır uyanık
Leilademir Gmzcngi hahahhqhahaha yeni nesil bebişler daha anne karnında fenalar😂 bazı sese alışıyorlar tepki bile veriyorlar korkuyorlar rüyasında titriyo hıçkırıyo her yaptığını anlamamak elde değil zayıf olanlar bunları daha net anlayıp karın hareketlerini rahat görebiliyorlar ✅