• Doğum lekesi ❓

Vücutlarımız da bulunan Doğum lekesi diye adlandırdığımız izler vardır . Ve bu izlerin hikayeleri... annemize sorduğumuz da mutlaka bir hikayesini duymuşuzdur. Canım ciğer çekmişti yiyememiştim. Çilek yemiştim elimi yıkamadan yüzüme dokunmuştum. Canım bişi çekmişti gizlice yedim vs vs vs . Bazen batıl inanç gibi, bazen de bakıyorsun sanki o yiyeceği andırıyor. Bu konuda düşünceniz nedir ?

LittleMan Bende var annem sırf meraktan olcak mı diye koluna ciğer sürmüş benimde kolumda lekesi var 😅 Diyorum iyiki yüzüne sürmemişsin😆 Ben inanıyorum o yüzden

LittleMan annem inanmamış vişne ayıklamış🤣 yüzüne sıçramış ve ben bişeye ağladığım sinirlendiğim an yüzümde o lekeler çıkar

Bende de bulunuyor belimin tam iki yanında küçük çok koyu olmayan kahverengi .. hikayesini tam hatrlamıyorum ama annemin canı birşey çekmiş onu bulamamış başka bişi yemiş onun yerine. Ama tam ney bilmiyorum. Yıllar önce vefat ettiği için net bilgim Yok .

1PrensAnnesi ayyy şuan neyden korktum var ya bilmiyorum önceden bunlara dikkat etmemiştim . Dün akşam nar sıktım biraz koluma sıçradı . İşimi bitirdikten sonra anca yıkadım kafama takıldı 😂😂

benimde bacagimda tenimden daha acik bir renkte baya belirgin bir leke var. anneme sordum cani cekmis peynir yemis bacagini kasimis.

LittleMan 3 kardeşiz 3 ümüzünde sırtında ayva tüğü var yuvarlak içinde aynı yerimizde 3ümüzünde galiba ayvaya aşermiş 3ümüzdede 😂😂 ama ben inanmıyorum inanmak istemiyorum hamileyken ciğer falan yedim çünkü ilk aylarda 5 aylık olana kadar 🙄 inş öle bişi yoktur die teselli ediyorum kendimi bakalım 🙄

LittleMan heh işte oda bu gruba dahil ☺ Ben elime bile almıyorum narı sırf bu lekeler bende var çocuğumda da olur korkumdan dışarıdan bu sıkan vitaminciler filan var ordan taze alıp içiorm. İnş bebişlerinde olmaz 🙏🏻

Annemin benim ablamın bacağında Kıbrıs haritası gibi leke var anneannem Kıbrıs’a gitmeyi mi aşermiş 🤣🤣🤣

Gulsam evet bak bunu da çok duydum kaşıdım ondan olmuştur vs diye . Ya bu zamana kadar hep aklımdaydı bu konu ama hiçte oyle dikkat etmedim . Düşündükçe acaba daha neler yapmışımdır diyorum 😂😂

Mine kalbine kötülük getirme ve benim tavsiyem bidaha sana birisi ayıklasın öyle ye ☺ Ben lekeleri olan biri olarak uyarıorm💕💕

Mevsim123 biZde dört kardeşiz bizdede leke değilde ben var orta büyüklükte belimizin tam ortasında en aşağda aynı yerde hep 😂 ilginç gerçekten de

Mine vallahi vişneden dilim yandı benm annem sayesnde şuan kabuklarını bile tutmuyorum ☺ Ben inanıorm bunlara bence düşün