gamzeyerlkaya umaydurununannesi bunun birde diğer versypnu vardı onu kullanırken kabız oldum bunda öyle bişey yok 🤷
Yagmurr1 umaydurununannesi yapıyor canım kişiden kişiye göre değişir kimisini de kabız yapıyor büyük tuvaleti simsiyah yapıyor mide bulantısı yapıyor
tambirleydi umaydurununannesi kendimi ishal edecek bişi bulamadım keske bulabilsem acı çekiyorum resmen
minimix umaydurununannesi bu ilacın kapsülünü sindirmesi çok zor ve mide ağrısı yapıyor ferrum kesinlikle en rahatı
Nurmert umaydurununannesi bende aynı belirtiler olmuştu kafamı kaldıramıyordum. Doktoruma söyledim ilacı değiştirdi, Ferrum kullanıyorum şuan
Masal-10 umaydurununannesi İshal kusma yaşadım perişan oldum gebelikte yaşamadım bunları hap mahvetti beni doktorum değiştirdi suan çok iyiyim 🙏
Kpkpkp91 Bende de çok ishal ve bulantı yapıyor Üstelik iki doz kullanmam gerekiyor kansızlık var.ama düzenli kullanınca kötü oluyorum ishalden.doğuma da 15gun var değiştirmek istemedim ilacı Napsam bilemiyorum
Mervekosar94 Bende aynısını kullanıyorum bendede kabızlık yaptı günde 2 kere içiyorum ama bulantı yapmadı iştahımı açtı ilaç
Mervekosar94 umaydurununannesi keşke bendede açmasa ishalde sıkıntı kabızlıkda kötü hamilelikten zTen şişiz üstğne kabuzlıktan patlıcak gibi hissediyorum bazen
Smyye0303 umaydurununannesi ben özel kullanıyorum sidafermi ne kullanıyorum doktorun yazdığını gynoydu almadim
umaydurununannesi Mervekosar94 aynen cok zorluyo bu bebıs mıdem de sankı asla ıstahım yok bulantım vs olmadıgı halde 4 ayda 4 kılo verdım onun ustune 1 kılo alabıldım