ayseebegum01 umaydurununannesi ben kullanıyordum ama ağızda çok değişik bir tat bıraktığı için başka ilaca geçtim doktorum söyledi
Skarakas umaydurununannesi ilacinizi degistirir muhtemelen baska bir demir ilaciyla doktorunuz. Baska cozumu ben bilmiyorum
miniskesi umaydurununannesi gece uyumak üzereyken içiyorum uyuyorum direkt etkisini hissetmiyorum bu şekilde. sabah aldığım zamanlar ben de çok sıkıntı yaşıyordum
umaydurununannesi ayseebegum01 tat bırakmıyo bulantı vs de yapmıyo ama karın agrısı ıshal benı bıtırıyo dun ıctım hala agrım var
umaydurununannesi myprincessgirl bana hep bole ya hamıle olmasamda kan ılacları ıshal yapıyo o yuzden ıcmıyorum ama sımdı ıcmem de gerekıyo
myprincessgirl umaydurununannesi benimde hassas vücudum maalesef 3 4 gün çektim sonra alıştı vücudum gece yatmadan önce içiyorum o şekilde kusma da yapmıyor bir kaç daha kullan bol su iç olmazsa dr söyle ilacı değiştirsin
Sevdaltun Kullaniyorm doktor kabız olablrsn normal dedi ama tersine ishal oluyorum çok su tuketiyorm belki ondandr
adatuna umaydurununannesi ocean microfer önerdi doktorum bana hiçbir yan etkisi yok yeni nesil ilaçmış🫶🏻
gamzeyerlkaya umaydurununannesi bende kullanıyorum bende de ishal yaptı gece yatarken içtiğim halde sabah midem bi tuhaf oluyor kusacak gibi oluyorum aşırı yemek yeme isteği oluyor birde sanırım .şuan ben öyleyim ama haptanmıdır bilmiyorum kullanmaya devam ediyorum mecburen
umaydurununannesi gamzeyerlkaya ben ıctım oyle oldum haptan mıdır dıye ıshal gecene kadar kestım ılacı sonra tekrar yuttugumda yıne aynı seyler bende aclık ve bulantı gıbı seyler olmuyo
gamzeyerlkaya umaydurununannesi bunun birde diğer versypnu vardı onu kullanırken kabız oldum bunda öyle bişey yok 🤷