NobleMom Ebru_20 İnşallah uygundur çatınız ama çatı darlığı normal doğuma engel değil bunuda bilin. Benim ve kız kardeşimin çatı darlığı vardı ona rağmen normal doğum yaptık. Şimdi ikincide normal olacak inşallah. Vücudunuza güvenin 🌸
Ebru_20 NobleMom ben normal doğum denemek istiyorum ama doktorum ne diyecek oda önemli bir de tüp bebek olduğu için de risk atmak istemez belki sezeryan olur
Mineklc NobleMom 37+3 üm 18 gün gösteriyor ama ne zamana gelcek beyefendi bilmiyorum.Dün gece bir kaç kez sancı girdi bugünde ara ara yokladı artık gelsin istiyorum yürümem çok zorlaştı kafası bildiğin aşağıda
NobleMom Mineklc Aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim doktorumda söyledi iki hafta önce kafası çok aşağıda diye ama ne gelen var ne giden 🙄
Iscn NobleMom ay hiç deme doğum oncesı enerjı gelyor diyorlardı ya gerçekmiş her işimi yapıverdım hemen 😅😂
NobleMom Iscn Ben demiştim onu post açmıştım 😂😂 Bak boşa demiyoruz işte 😂 Hadi bakalım senden de bekliyoruz pozitif bir doğum hikayesi 🙂
Lale92 39+1 benimde 6 günüm kaldı ama oğluşumun gelmeye hiç niyeti yok, cumartesi çatı muayenesi yapıldı bebek çok yukarıdaymış böyle giderse normal doğuramazsın dedi, yürüyüş ev işleri pilates topuyla bişeyler yapıyorum ama tık yok 😏😅
NobleMom Lale92 Hemende normal doğuramazsın deyip moral bozsunlar çok sinir oluyorum böyle doktorlara. Yaparsın kardeşim merak etme son dk kanala giren, son dk dönen bebekler bile var. Sen egzersizlere devam et 👍🏻🌸
Aslibh Lale92 squat yap oyle. Faydaliki brnim donmeyen. Bebegim. Squatla dondu bide. Ordek yuruyusu yap esin elinden tutsun merdiven cik
Busbusablaoluyo NobleMom 22 gün kaldı ağrılar başladı kasıklarda ve sırtta şuan 36+6 27 eylül gözüküyo tahmini doğum tarihi ama sezaryen o yüzden 15-20 eylül arası daha tarih almadık perşembe gidicez dua edin teyzeleri kızım sağlıkla gelsin🌺❤️👼
NobleMom Busbusablaoluyo Bütün minikler sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻🌸 Allah hepimizede kolay doğumlar nasip etsin
Hamidealakus Kızım 35 haftalık oldu doktorum 37 de alırız demişti şekerden dolayı ayın 6sinda randevumuz var bakalım ne diyecek