Kızlar kaç gününüz kaldı ağrılarınız var mı? Uygulama son 13 gösteriyor ama o kadar beklemez muhtemelen. 38+1 olduk ve karnım baya düştü arada da adet olcak gibi ağrılarım oluyor. Siz ne durumdasınız
Eylül ayında doğum yapacaklar 🤰
Son 3 bizimde 🥹 39+4 ama hiç gelmeyecekmiş gibi benim kızım😂
Sfr_1834 perşembe günü sezaryene gireceğim. Benim de 38+1 ☺️ karnım benim de baya aşağı indi, ayağa kalkınca pelvise fazlasıyla sancı yapıyor. Geceleri sağdan sola dönmek ise acılı bir süreç. Artık sona yaklaştık, sağlıkla gelsinler inşallah ❤️
38+6 hala tık yok 😂
Sevgii27 ya benimde son 3 bi belirti var mı sizde ben yok 😅
Sfr_1834 6 gün kaldı benimde ne gelen var ne giden 39+1 bugün bakalım ne zaman gelmek isteyecek paşam
muallime54 Benimde öyle ayağa kalkınca alt tarafa felaket baskı yapıyor birden çişim geliyor yatakta put gibi tek tarafa yatmaktan çok sıkıldım artık 🙄 adet sancılarıda var bende normal doğum bekliyorum bakalım 🙂Sağlıkla alalım kucağımıza ❤️
Sfr_1834 37+4 cuma günü sezeryan olcam insalah ara ara adet sancısı oluyo ama olsun az kaldi
Aslihan-05 Karın düşmesi, alt tarafa baskı hissi, arada adet olacakmış gibi ağrılar oluyor başka bir şey yok bende de 🤷🏻♀️
Sfr_1834 38+3 olduk ağrılar bitmiyor bugün acile gideceğim hiç alttan muayene olmadım belki açılmam vardır bı baktiracagim hafiften de suyum gelmeye başladı azar azar
DevraNR1119 Sağlıkla gelsinler minikler ❤️🤲🏻
Aysegul_3838 Benimde alttan bakılmadı hiç. İkinci normal doğumum olacak bu o yüzden mi bakmadılar bilmiyorum. Çarşamba günü kontrolüm var bi sorayım bende doktoruma
Sfr_1834 37+4 arada adet agrısı gibi agrım oluyor ikidir de düzenli sancım çıkıyor ama gelen giden yok bakalım yarın hastane günümüzz😶😶
gamzeyerlkaya Nst de mi sancınız çıkıyor. Hemde düzenli 🙄 Doktorunuz ne dedi peki