NobleMom Asel-2023 Hiç korkma canım tehlikeli bi haftada değilsin. Doğum olsa bile evladın seninle kalır. Ciğer geliştirici iğneside vurulmuştur zaten. En fazla birazcık kuvöz de kalır o kadar. İnşallah durabildiği kadar durur karnında 🤲🏻🌸
Asel-2023 NobleMom evet canım vuruldu beslenme dikkat ediyorum sadece kilosu sorun dedi doktorum içeri de 1 gün bile kar dedi
Ayfer- Asel-2023 benim de oğlum 38 de doğdu. Aslında bu bebeğimi de yakın bişey bekliyordum ama 40 dolmak üzere henüz bişey yok. Sabırla duayla beklemeye çalışıyorum işte.
NobleMom Ayfer- Evet yaa inşallah beklemezler o kadar. O kadar beklerse normalde doğuramam daha şimdiden 3500 oldu 🙄 42. Haftasında 5 kiloyu bulur heralde 😨 Daha fazla kilo almadan doğar inşallah 🤲🏻
Asel-2023 NobleMom 1500 ama ben ve eşim çok minyonuz haftası ile uyumlu o yüzden doktor telaş yapmayın dedi ama annelik işte
Iscn NobleMom ben dün acildeydim sancılar çıktı düzenli 2 cm açılma ama eve geçtim sancılar sıklaşsın öyle gel dediker kendi doktorum da değildi zaten evde beklemedeyim😂
NobleMom Iscn Kıızzzz doğuruyor musun seenn 😂😂 Hadi gözün aydın darısı bana🤲🏻😂 Çabucak açılır inşallah 🤲🏻🌸
NobleMom Asel-2023 Ultrason ölçümleri tam tutmuyor bazen. İnşallah daha fazladır 🌸 Genede dediğim gibi hayati haftaları geçmiş canım hakkınızda hayırlısı 🌸