helloogbitchs NobleMom 38+0 haftalığım dün hastanede sancım çıktı doğum bölümüne aldılar açılmam vardı bi anda kesildi herşey 😂 şimdi normal odaya aldılar yarın çıkıcaz inşallah kızlarr evde çekin sancınızı falan gelmeyin hemen
Beti_07 Normal olarak girdiğim yerden sezeryanla çıktım doğurdum kızlar kısım geldi hepinize kolay doğumlar nasip etsin rabbim bir avazda kurtarsın inşallah 🤲🏻🌸
NobleMom Beti_07 Sakıncası yoksa eğer neden sezaryene döndü doğumunuz anlatabilir misiniz. Bende normal doğum bekliyorumda merak ettim
ahuuu Sevgii27 aynıyız bende 39+4 bugün gittim 2 cm açılman var dedi cuma yatış verelim suni sancıyla doğumunu gerçekleştirelim dedi doktor kabul etmedim pazartesi gününe kadar takip edeceğiz en geç çarşamba alırım seni dedi
Sevgii27 ahuuu Benim de kontrolüm yarın bende suni sancıyla doğuracağım artık 40 olduk çünkü en geç pzt kadar beklemek istiyorum , siz neden bekliyosunuz kendi sancınızın gelmesini mi
Kardelen-emf NobleMom benimde 37+4 ilk oğlumu 36 +2 de doğum yaptım kızlarımı 38 de. Bundada bebeğim tersti dün eliyle dönderdi dr günümü bekliyorum insaAllah hayırlısyla sağlıkla gelsin miniklerimiz
NobleMom Kardelen-emf İyi bari müdahale etmiş döndürmüş. Kolay kolay hiç bir doktor yapmıyor bunu. Sağlıkla gelirler inşallah 🤲🏻🌸
ilknuuruucar_99 NobleMom 38+3 haftalık olduk uygulamaya göre 18 eylülde geliyor miniğim ama erken de gelebilir son 11 gün 🙂 ara ara ağrılarım oluyo tabiki ama şimdilik bişey yok bakalım ne zaman gelicek 😙 sağlıkla doğsunlar inşallah 🤲
NobleMom ilknuuruucar_99 Benimde son 10 kaldı 🙂 Bugün nst de 50 yi bulan sancılarım vardı ama hemen geri düşüyordu. Doktor rahimde kasılma başlamamış henüz dedi. Bakalım nasip sağlıkla gelsinler 🙂🌸
ilknuuruucar_99 NobleMom bundan iki hafta önce nstde benimde ağrılarım çıkmıştı erken doğum olabilir demişti ebe hemşire ama olmadı bakalım günümüzü dolduracağız gibi gözüküyor şimdilik ağrım sızım yok ☺️