Tugba_turk46 Gamzetopraak ayyy evet görünüyorr ben burdayım anneciğim diyor resmen maşşalah besbelli hemen bir kan verip beta değerinizin yükselişini takip edin hayılrı olsun♥️♥️
Gamzetopraak Ayyyy kızlar heyecanlandıııım 😍😍😍 umarım öyledir bi yanlışlık yoktuuur rabbim isteyen herkese nasip etsin kan tahlili yaptırıp sonucu tekrar söyleyeyim sizlere 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Tugba_turk46 Gamzetopraak kaset testlerde çok yanlışlık yanılma oluyor ama bu tesstte ben hiç yanılan gömedimm koşş kan ver post aç merakla bekliyorum minik ne kadarlık oldu acaba😍
Pinark92 Gamzetopraak sen içini ferah tut hamilesin ama önemli olan bugün öğrendiğin değerin düzenli artması :)
Duygu_nur52 Gamzetopraak acilden çok kötüyüm deseydiniz mide bulantım var deseydiniz alıyorlar ben acilden öyle girmiştim akşam
songul_ismail80 Gamzetopraak evet sizin gibi bu teste emin olamadım 4 farklı test yaptım hepsi aynı sonuç çıktı kan erken vermen gerekiyor bugün sbh verdim öğlen 2 de aradılar tebrikler hamilesiniz diye darısı size inşallah rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur