iremnur19 Amargi_nes benimde bel agrım ve kasik agrım var adet sancısı gibi ama bilemiyorum tabi daha 37 + 4 😖
Amargi_nes iremnur19 sende dikkat et dkka tut canim sancini. Belli olmaz allah yardimcin olsun senknde
emoselos iremnur19 sancılarınız varken benek hareketleri nasıl yattığımdan beri geçmeyen bir ağrım var bebek çöm hareketli yalancı sancı olabilirmi ki
SevdaNur456 Bende hic uyuyamiyorum 2 haftadir bole sancilarim oluyo bel agrisi falan ve son 3 gundur miyde bulantisi ishal var ne yapicam bilmiyorum uykusuzluktan sarhoş gibiyim🙁
Arenbebek Bende uyuyamadim bugnnnn cunkuu saat 8 de hastanede olycam sezeryanim varr heycandann olucemm
gamzetastan Kızlar en küçüğü de biziz galiba ben 18+5 ikiz erkeklere gebeyim ama gram uyku girmiyor gözüme gece zar zor yatıyorum sabaha karşı 4 -5 ayaktayım gün içerisinde de hiç uyuyamıyorum 😩😩
Ozcndln Yasemindemirtas bende öyle yaaa geçen gün doktora artık uyku hapı yazamaz mısınız dedim gram uyuyamıyorum hoş uyusamda garip garip rüyalarla uyuduğuma pişman oluyorum 😂😂
BurcuDiner Haba karardımı resmen korkuyorum çünkü bende uyuyamıyorum sanki fobi oldu 24+6 haftalığım birde grip oldum bademciklerim şişti 😢😢