iremnur19 Yasemindemirtas bende uyuyamiyorum kafayı yicem artık ya sabah oldu resmen bu saate çamaşır astım 😖 Belim çok ağrıyor kasiklarimda adet sancısı gibi sancim var 😖
Mavi20 Yasemindemirtas bende biraz uyudum uyandım 🤦♀️ Gözlerim acıyor uyuyamıyorum bide acıktım anlatamam karnım gurulduyor 🤔
Ayca7886 Yasemindemirtas 36+3 ama 1 Aydır falan böyle 3 saat anca uyuyorum.Gunumde belli oldu artık hic uyuyamam 😑
Yasemindemirtas Amargi_nes 34 haftalıgım ;( ben hiç uyuyamadım. Kafayı yicem artık. 😢 sen kaç haftalıksın ?
Amargi_nes Yasemindemirtas bide sancim var 2 saatir dogurcammi acaba bu gece sabah oldu gerci. Sersem.ginihim😣
Yasemindemirtas Amargi_nes hep böyle gitcek o zaman :( bide canım sürekli biseyler yemek istiyo. 10 kere dolaba gidiyorum
Yasemindemirtas Amargi_nes Bebiş annesinin hasretine daha fazla dayanamadı galiba kurban olurum. Rabbim bi avazda kurtarsın insallah canım
Ayca7886 Yasemindemirtas 14 Aralık Cuma sabah 6 da alcak 37+5 oluyor iste biraz erken tansiyonum çıkıyor ara ara :(
Amargi_nes iremnur19 insllah canim. Hem sancim var hem uykum var hem midem bulaniyor basim ağrıyor. Uykusuz kaldim baya. 😣
Mertcanbusekarakaya Yasemindemirtas ay bende gündüz sanki bütün kış uyumamış gibi televizyon karşısında koltukta bir uyuyup bir uyanıyorum gece olunca birşey oluyor sanki bir yıldır uyuyormuşum gibi gram uyku gelmiyor 🤦🏼♀️
iremnur19 Amargi_nes benimde bel agrım ve kasik agrım var adet sancısı gibi ama bilemiyorum tabi daha 37 + 4 😖