cansureis Sunshine123 Değerlendir pozitif tutucak bu sefer bebeğim bu sefer beni bulucak diyip bedenimize o sinyali vereceğiz inşallah😂🫶🏼
Sunshine123 cansureis Ay hadi inşallah 9 aydır deniyorum henüz hiç hamilelik oluşmadı ama çok düzenli değerlendirmedim bu sefer dikkat edeceğim. Şuraya güzel haberler verdiğimiz mesajlar da yazalım inşallah🥰🌸
Tugba_turk46 msaslaner herşey gönlünce olsun canım stres yapma Rabbim en doğru zamanda nasip etsin bnde 7 aydır istiyorum pcosum var zorluyor beni nasip demekki zamanı var diyorum oğlumda hemen kaldım ama 2.uğraştırıyor🤷🏻♀️
msaslaner Tugba_turk46 bu ara çok kişide görüyorum 2.nin zor oldugunu olursa 2.yi ertelemeyi düşünmüyorum
msaslaner Tugba_turk46 benim 1 bucuk sene oldu 1 seneden önce tedaviye başlamamalarından iyice uzatıyorlar süreci malesef
Tugba_turk46 msaslaner bende çok rastladım gerçekten kimisi hemen 1,2 ayda kalıyor kimiside 1 seneye aşkın bekliyor en mantıklısı zaten 2 yaşında 2.bebeğide yapmak
Sermec27 cansureis yok canım faydası olmaz spermler kalitesiz olur hergun ilişki olduğu için o yüzden spermler bir gün dinlensin mutlaka hatta sperm testi yapılacağı zaman özellikle en az 3 gün cinsel pehriz önerilir inşallah hayırlı sonuçlar alırsın Allah’ın izniyle 🤲🥰
msaslaner Tugba_turk46 evet şu zamanda her şeyimizle oynayıp kısırlastırıyolar ertelememek lazım 👍🏻👍🏻
fizikcianne cansureis canım öyle yapman yanlış olur, spermin kalitesi düşer. Onun yerine, ovulasyon testi alıp yumurtlama günlerini değerlendir bir sorun yoksa zaten kesin olur