Mummumlilo Ben çalışıyorken peynir zeytin atıştırıp işe gidiyordum kahvaltı yapmayı çok sevmiyorum işe ara verincede evde ne varsa yiyordum burda mükellef kahvaltı yapanlara hayranım
NewMom___ @aminehumamoms bende öyle yalnızken hiç sevmem kahvaltı yapmayı ama bebeğim için yapıyorum genelde yumurta zeytin peynir domates salatalık kahvaltılık sos recl vs
Gulcannnnnnnn Fadimr yakın bir arkadaşım var Tunus’ta yaşıyor orada ton balığını kendileri evde pişirip fabrikada konserveye bastırabiliyorlar o gönderiyor 🥰
Dolphin16 aminehumamoms benimde kahvaltıyla aram yok 😔 ben evdeysem tost , peynir , zeytin , kuşburnu reçeli , kaşar falan yiyorum . İşe gittiğim zamanlar ya yine tost yaparım , yada smoothi tarzı bal süt ceviz muz yaparım içerim .
Esraabbaa aminehumamoms ben çalıştığım için bu şekilde hazırlıyorum iş yerinde yapıyorum, meyveleri de gün içinde ara öğün gibi yiyorum. Bazen yanına hurma, kuruyemiş ekliyorum. Bazen de kahvaltı hazırlamayı yetiştiremediysem simit peynir yiyorum.
Miamor0121 aminehumamoms ilk 3 ay zar zor çok az peynirli tostla kahvaltı yapıyordum resmen şuan 5. Ay normale dönüyor peynir zeytin yumurta domates salatalık gayet normal bi kahvaltı yapıyorum çok şükür 🤗
Seyma2255 aminehumamoms haslanmis yumurta arada omlet domates salatalık peynir 3-4 adet zeytin bir dilim kepek ekmeği ve yanına bir bardak süt bazen de meyveli yulaf lapası yapıp yiyorum