biradethamis kusay1811 aynı bizim de artık zor zamanlara girdik sanırım :) cuma kontrol var bakalım kızım kaç kilo olmuş :)
Limon06 Zekiye45- nasıpse kız sizinki nedir evet 1 2 haftadır bende zorlanıyorum yatarken kalkarken buna şükür inşallah doğum zamanınız belirli mi bana henuz bısey demiyorlar
Zekiye45- Limon06 benimde kız😅🥹 şuanda 23+0 haftalıkız tam ve doğum Ocak 4 gözüküyor sen tam olarak kaç haftalıksın canım kendinde hesap edebilirsin sezeryan mı isityorsun yoksa normal mi😁
Limon06 Zekiye45- hesaplamaya göre gtmıyor son aylarda bebegın pozisyonu vs vs değişiyor 🙄bız 35 i bitiriyoruz yarın nasipse normal doğum istıyorum isteyerek sezeryan olmayı sağlıklı bulmuyorum nasıp hangisiyle artık Rabbım yardımcımız olsun inşallah hayırlı sağlıklı doğumlar nasıp etsin herkese 🌺
Alif63 Maviannesi burda bi kaç kişisiniz hariç herkes 12 13 14 tarihli hepsi kız maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Firstmomfirstchild Nur_50 bende bir bebek arabasi kaldi onuda alirsak rahatizzz 💛💛 kiyafet icin bekliyorum arastirma yapiyorum en tatli kiyafetlerjii
Saygi_can Limon06 sıra aldım randevum var şuan da , ayrıntılı sonucunu oradakiler mi söylüyor? Yoksa doktorami göstermem gerekiyor ?
Tuba_542 rabiss_34 benim ilk gebeligim ,kese göründü doktor 4.5 haftalik oldugunu söyledi ama son adet tarihimi falan sormadan söyledi ,uygulamadaki haftaylada tutmuyor doktorun dedigi o yüzden kafam karıştı