guneyff Dnmzzeda aşırı uykulu bi an çok enerjiğim bir an o halimde eser kalmıyor sizin nasıl gidiyor🙂
Zekiye45- Limon06 çok şükür bu günlere de geldik😅 hafiften ağırlaşmaya başladım bekim ağrıyor senin nasıl gidiyor cinsiyetin kız mı erkek mi😍
Limon06 Zekiye45- nasıpse kız sizinki nedir evet 1 2 haftadır bende zorlanıyorum yatarken kalkarken buna şükür inşallah doğum zamanınız belirli mi bana henuz bısey demiyorlar
Nslhn_dyg Tazeanne68 bu hafta daha rahatım çok şükür çok bulantım vardı ilaç artık fayda etmeye başladı senin nasıl gidiyor ☺️
Canookii Nurdidi maşAllah maşAllah çok sevindim naptın hazırlıklar bitti mi yoksa hiç başlamadın mı 😊
Sevgi1985 Burcu7260 hayırlısı olsun canım bende en fazla 38 haftaya kadar götürüyorum 36 ve 37 de iki tane doğum yaptım bakalım bu nasıl olacak
Acemi_anne papatya42 bana 11 ci hafta da %70 erkek gibi dedi 12 de gittigimde gecen hafta erkek gibiysi simdi kiz bile diyebilirim dedi ne kiz ne erkek bekleyelim dedi benim sat 16 mayis yarin insallah gosterirse rabbim nasip ederse ogrenecegim
Hndndlmn Acemi_anne öğrenebildiniz miiiii hadi kız olsun Allahın izniyle 💖 Öyle sizi takip ediyorum 🥰
Zelihaa1409 Gamzeurhn Benimde öyle canm doktor normal dyo bi iyi oluyo bi kayboluyo bu zamanlarda düzensiz olur dedi bide benim plesentam öndeyms oyzden çok fazla hissedemiyomuşum.