Firstmomfirstchild Nur_50 ne zaman dogacaklar acabaa :)) asiri heyecanliyim. Kalan zaman cabuk grcsin diyorum bir yandan gecmesin. Cünkü hamilelikte her sey ayagima geliyor mükemmelmis ahhaa
Nur_50 Firstmomfirstchild 🤣🤣aynıyız düşünce olarak. İnşallah sağlıcakla gelsin miniklerimiz.🧿 Alışveriş başladın mı?
papatya42 Sat 17 Mayıs 15+6 özele gittim hayırlı olsun erkek dedi doktor bidaha bakalım bir hafta sonra gel dedi tekrar gittim %80 kız dedi kafam karıştı 20. Haftayı bekliycem devlete gideceğim başına gelen varmı
Acemi_anne papatya42 bana 11 ci hafta da %70 erkek gibi dedi 12 de gittigimde gecen hafta erkek gibiysi simdi kiz bile diyebilirim dedi ne kiz ne erkek bekleyelim dedi benim sat 16 mayis yarin insallah gosterirse rabbim nasip ederse ogrenecegim
guneyff Dnmzzeda aşırı uykulu bi an çok enerjiğim bir an o halimde eser kalmıyor sizin nasıl gidiyor🙂
rabiss_34 Tuba_542 doktora gitmedim hala ikinci gebelik olduğu için acele etmek istemedim ama bu hafta gidicem siz gittiniz mi
Tuba_542 rabiss_34 benim ilk gebeligim ,kese göründü doktor 4.5 haftalik oldugunu söyledi ama son adet tarihimi falan sormadan söyledi ,uygulamadaki haftaylada tutmuyor doktorun dedigi o yüzden kafam karıştı
Sevgi1985 Burcu7260 hayırlısı olsun canım bende en fazla 38 haftaya kadar götürüyorum 36 ve 37 de iki tane doğum yaptım bakalım bu nasıl olacak
Firstmomfirstchild Nur_50 basladım. Cünkü her sey cok pahali. Büyük esyalarindan almaya basladim odasi besigi. Ara sira kiyafet aliyorum. Ara sira bez aliyorum uygun gördükce. Özellikle zıbın aliyorum
busraayksll MirsT bizim erkek biz yiğit Alp koyduk kapı süsünü bile yaptırdık ben bı dönem kız hissediyordm o dönem de kesin güneş yada defne koyacaktm ad bı boncuk çok takılmayın bosverin
Alif63 incim23 ben de de kaşıntı var uyuyamıyorum kasintidan bir de nefes alamıyorum artık bir önce doğurmak istiyorum