Gamzeurhn Zelihaa1409 benim de 18 Mart tarihlerimiz yakın bebeğin hareketleri nasıl canım benim geçen hafta baya hareketliydi şimdi öyle değil 24 deyiz
Hilalandlevent Gamzeurhn ilk gebeliğin olduğu için çok anlamıyorum küçük kipirtilar hissediyorum sırt üstü yatınca. Müthiş bir duygu
Zelihaa1409 Gamzeurhn Benimde öyle canm doktor normal dyo bi iyi oluyo bi kayboluyo bu zamanlarda düzensiz olur dedi bide benim plesentam öndeyms oyzden çok fazla hissedemiyomuşum.
Bir_Fani Nesli-diba Evet ikiniz görünüyor Allah’ın izniyle Bulantılarım dün başladı yatıyorum hep beni zorluyor Sizin?
Nesli-diba Bir_Fani daha hiç bulantım yok benim ama yemek yemesem bulantı oluyor daha hastaneye gitmedim
aysenurmeydan Nurnisanc3 hayırlısıyla doğururuz inşallah, doğum yaklaştı bende biraz stres oluştu bu hafta inşallah hastane çantasını hazırlayacağım
mrvsrcn Sunshine__ kız canım güzel bi hamilelik geçirdim elhamdulillah bu zamana kadar bi sıkıntı yaşamadım bulantı falan olmadı hiç sadece sıcaklarda çok zorlandım o kadar şimdi ağırlaştım tabi ağrılar oluyor ☺️