Merveangel
[bilinmeyen] cnm çatı muanesinde korkulucak hicbisi yok 1dk sürmüyo bile hic endiselenme bende oglumda senin gibi korkmustum hic anlamadim bile doktor hemen saniyede bakio :)
FatmaAzra_
[bilinmeyen] çatı muayenesinden neden bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum.???
AygyulSina
[bilinmeyen] hamileligimin basindan bu yana 34 haftaligim her kontrolde elle altan muayne oldum halada oluyorum. Korkulucak hic bisey yok bir an once gir doktoruna bebegine baksinlar son haftalarda kimisi 2 haftada bir kimisi 1 haftada bir gidiyor allah korusun riske atma ikinizide. Muayne sirasinda kasma kendini yeterli onun disinda anlamiyorsun bile
Ozlem32
Canım nts başka yerde oluyor doktorun odasında degil
FatmaAzra_
[bilinmeyen] yani herkesten duyuyorum bu mevzuyu ama bicakla bakmiyorlar sonuçta hem eminim doktorlarda bayilmiyordur buna bence onlarda bizden korkuyor bakalim hangi paronayak gelecek dye 😂 rahat olun iki dakika bi arkadasa bakip çıkacak
AygyulSina
[bilinmeyen] bendede iki parmak korkma hic doktorun seni streslemis biraz kasma kendini yeterli
burcuyasin
[bilinmeyen] ben dün oldum ilk defa kadinin elini cimciklemisim. çıkarken elimi cimciklemeseydin iyidi dedi sinirle. napiyim cok korktum 🙄
Kibariye
[bilinmeyen] çatı muayenesinden kesinlikle korkmayın inanin zor değil doğum yapalı 5 gun oldu devlette dogurdum doğumhane 3 gün kaldım kaç kere yapıldı inanin hiç zor deil
desagr
[bilinmeyen] Ay o kadar gitmemezlik yapmasaydın keşke 🤷🏽♀️ Bende bu hafta olucam ama açıkcası hiç korkmuyorum. Böyle şeyleri çok fazla okuyup araştırmamak lazım canım insan ister istemez kendini strese sokuyo. Bu arada vajinismus musun?
AygyulSina
[bilinmeyen] en kisa surede baska doktora git ama bebegine baksinlar dondu mu yoksa sancin var mi vs
burcuyasin
[bilinmeyen] kesinlikle kulaktan dolma bilgilerden oluyor hep. o kadar bağırdım ki korkudan itiraf edeyim neredeyse hiç acımadı boşa korkmuşum. cunku bende o an kegel egzersizi geldi aklıma ıkınır gibi yaptim ve acımadı sayılır hic korkma yani perşembe bidaha yapacaklar bana😂
burcuyasin
[bilinmeyen] bu arada bende vajinismustum ilk 3 ay ilişkiye giremedim. doktorla tedaviyle atlattım 4 seansta
desagr
[bilinmeyen] Bende iki ay öyleydim sonra netten kegel egzersizlerini araştırdım uyguladım işe de yaradı. Ondan sonra sorunsuz bi şekilde ilişkiye girmeye başladık. Tabi bu önce kafada bitiyo, acımayacağını düşünüp kendini kasmazsan acımıyo 👍🏼
burcuyasin
[bilinmeyen] tam elini sokarken ıkınır gibi yap. bunu bana vajinusmus doktorum öğretmişti ilk ilişkiye girerken boyle yaparsan acımaz diye ve oyle girmiştik ilişkiye gerçekten acımamıştı. alttan muayenedede aynı tekniği uyguladım iyice ikindim bundan sonrada oyle yaparım çözdüm yöntemini 👍
celileturk
Bir defa alttan muayene oldum bir aylık evliydim akıntım çok vardı. Şimdi 31.haftamdayım ve ben ilk muayene olurken acısı illaki çok az oluyor ama utandığım için çok ürkmüş oradan çıkınca titremiştim eşim sakinleştirmişti. Allahtan doktorum bayan,erkek doktor olsaydı asla yapamazdım herhalde. Doğum anında erkek doktor olur sancıdır utanmazsın ama normal zamanda açmak benim içinde gerçekten zor.
burcuyasin
[bilinmeyen] maşallah iyi kalmışsın canim ben 3 bin tl para ödedim rezillikle tedavi oldum.. cunku boy boy dilatorler var veriyo eline kegel egzersizindeki tut birak yöntemini uyguluyor tut diyor tutuyorum bırak deyince içine al diyor biraz biraz o şeyi iyice içine aldırıyor kabus gibi ama hiç acı yok. doktor kontrolünde olduğu icin tabi sonra onlar boy boy büyüyor ve genişliyor allahım nelerden gectim ya. kadin bana direk ilişki anında ikin oyle yap deseydi bunlara gerek kalmazdı paramızda boşa gitti gerçi tedavi olmuş oldum ama kegel egzersizi bile yeterdi
AygyulSina
[bilinmeyen] bende 34 haftadayim ama hala yeri olduğu icin fildir fildir donuyor icimde o yuzden baktirma daha dogru olur
desagr
[bilinmeyen] İnşallah en kısa zamanda atlatırsın canım
celileturk
[bilinmeyen] bayan doktor bulursan biraz daha rahatlarsın. Benimde doktorum erkekti şuana kadar. Ama Acıbadem den bir doktor başladı yeni bayan nasıl geçeceğimi bilemedim apar topar ki allahtan çatı muayenesine daha vardı. Doktor peşinde koşmalısın bence.
desagr
[bilinmeyen] Vajinismussan normal doğumda riskli değil mi ki ya 🤷🏽♀️ Doktoruna söyledin mi canım?