Kivircikkuala deniizz_ yok kız ne deliği😃 göbek deliği yanında işaret parmağından itibaren koyup serçe parmak bitimindeki yere yapıyorsun 25 yaşındayım kuzum
Esra_Omer_21 Kivircikkuala canım meraba uzun zamandir denk gelmiyordur asilamaya baslamissin çok sevindim inşaAllah gönlünce olur dualarim seninle 😍
Kivircikkuala deniizz_ bi tık daha uzunu kuzum bende de insülin direnci var diaformin kullanıyorum 3 senelik evliyim 😍 sen kaç yaşındasın kaç senelik evlisin
deniizz_ Kivircikkuala yaa Rabbim çektiklerinin mükafatını verir inşallah bebeğim beraber bekleyelim bu ay 🥹 24 yaşındayım 1 senelik evliyim çiçeğim
Kivircikkuala deniizz_ ay ne güzel yolun daha çok başındasın en azından eşinin tarafı daha tepene binmemiştir 🥲
Kivircikkuala Esra_Omer_21 Esramm😍 teşekkür ederim kuzum benim inşallah ya çok heyecanlıyım neler başardım kendi kendime inşallah sonucu da çift çizgi görmeyi nasip eder ❤️
deniizz_ Kivircikkuala kaynanamın da sürekli düşükleri oluyormuş onunda zor olmuş o yüzden pek bisey diyemiyorlar yaşadıkları için 🥲 hangi şehirdesin kuzum
Kivircikkuala Esra_Omer_21 kendi doktorum yoktu diğer doktor baktı çarşamba tekrar gidicem hala istenilen boyuta gelmemiş sanırım
Esra_Omer_21 deniizz_ 25 yaşindayim bende canim kasımda 4 sene olucak bir oğlum var 2 bucuk yasinda kardesi olsun istiyorum.😊
1prensesannesi__ deniizz_ kimyasal gecirmedim 2.ciyi düşünüyoruz 2. Deneme bat 9 eylul beklemedeyim yerlesme kanamasj gibi lekelenme gordum hayirlisi 🥰