piemses_annesi bebeğin orası burası mi kırılır ??? Evet nezaketsiz ellerinizle çocuğu sacma sapan evirip çevirip çekerseniz kirarsınız doğru.
Allah askina hormonlar yuzunden erimek üzere hale gelmiş etlerin kasların arasından geçen bir bebeğin neresi kırılabilir, vajina kemik değil ince etli bir organ bebeğe ne olabilir yanlış müdahale dışında, ya güya bilim okumuş insanlara da sanki daha iyi biliyormusum gibi konuşmak hiç istemiyorum ama kendi yaşadığımdan konuşuyorum, ha anneye çok şey olabilir, misal içeride cokkk fazla yirtilmam oldu, bebek geniş yer dar haliyle akla ne gelir tabiki zar gibi gerilmiş yerin yirtilmasi kemik gibi dayanıklı bsy değil ki bebeği kursin sıkıştirmaktan, hala ilişkide zorlaniyorum diyorsunuz bende hala zorlaniyorum normal doğum yapmama rağmen hala acısız ilişki yaşayamıyorum aynı darlığa döndü, hani ne kadar olabileceğini hayal edin normal doğum dan sonra ne kadar dar olabilir bir vajina aksine genişlemesi lazım hatta çoğu kadının şikayeti de bu, doğumdan sonra geniş vajina, birde oğlum 3740 kg doğdu, ben şöyle düşünüyorum ki doğuramasaydim ben doguramazdim, ve bebeğe bsy olacak olsaydı benimkinde olurdu 😂😂
Ben burda doktorlardan çok yalanlar duydum o yüzden hiç birine güvenmiyorum
Bir akrabam kontrole gittiğinde alttan muayene etmiş doktor ve doktor suyunu patlatmış sonra doktor demiş ya sezaryene alırım yada seni doğurtmam demiş, yani onu yaşayan ben değilim ama hala olumsuz olarak etkisindeyim 🥺