Catmom İki yaşındaki oğlumun adı Uraz, şans talih demek. Şimdi de erkek olabilir dedi doktorum. Ediz olabilir. Uraz ismini de 38. Haftada bulmuştuk erkek ismi bulmak çok zor
Arzuanne Bizde anlaşamadık babamın söylediği isim güzel baya eşim onu hiç beğenmedi kendi dediği isim de güzel de bir anlamı yok gibi
Catmom Mommyyssss ay demeyin 😂 hiç Ediz isminde öğrencim olmadı o yüzden fikrim yok ama isim güzel geliyor 🌸 ben eski isimciyim ama eşimle orta yolu bulamadığımız için yeni isimlere yöneldim. Ben Mehmet Mustafa gibi o da eski Türkçe Göktürk Metehan gibi. O yüzden böyle 😂
Minikmucizelere Utku anlamıda bir çok emek ve tehlikelerden sonra ulaşılan mutlu sonuç,zafer Diğer begendiklerim Ayaz,Miraç,Mert,Poyraz,Kuzey,Kaan,Mete
ikiprensannesi19 Gzdesri ilk oğlumun ismi İsmail ikinci oğlumun ismi Kerem üçüncünün cinsiyeti belli değil🥰
Mommyyssss Catmom ablamın oğlunun adı Göktürk(: yani siz bilirsiniz tabii ama asla koymayın suan 5 yaşında ama hepimizi bıktırdı😂 o kadar yaramaz ki anlatamam 🙈 ismin karakteri çok etkilediğini düşünüyorum o yüzden Ediz koymaktan biraz irkildim ama eşim çok istiyor🙈🙈🙈