boz-elaa Kıvanç ve Sarp su an favorimiz. Kararsiz kaldık. Eger bi karar veremezsek kagitlara isimleri yazip kedimize sectiricez bakalim ne cikarsa 🫶🏼😅
3prens1prensesmom Gzdesri isim onermicem ogluslarimin adini yazayim☺️ Yusuf Mert , Özcan Efe , Göktuğ Barlas ☺️😇
Nnoktaa Gzdesri yeğenimin adı olmasaydı Kerem koyardım. Keremler genelde yakışıklı efendi ve karizmatik oluyorlar 😂 Bizim hala bir adımız yok. Şimdilik espirisine Kutadgu Bilig diyoruz 😂
Minikmucizelere Dilekyaren02 cok uzun bi isim degil mi okul hayatinda zorluk cekiliyo uzun isimler de birde soyadi olcak
Fey EmineTarik kerem,Alparslan,Eymen Doktorum 3. Oğlum olacağını öğrendiğini sakın bunları koyma da ne koyarsan koy demişti🤣🤣
EmineTarik Fey yaa çok güldüm 😂 Ömer Asaf koyduğum yılda o isim çok konuluyordu gündemi takip ediyorum resmen 🤣
Anneoluyorumbb LamiyaCetinkaya inanmıyorum benimkide pusata takmış durumda güzelim çocuğumu pusat asla koydurmam ama anlaşmamız öyleydi kızımı ben koydum oğlumu eşim koyacak nasıl vazgeçiricem bilmiyorum 😢
LamiyaCetinkaya Anneoluyorumbb işin ilginç yanı, oğlumun adını zaten beraber koyduk, Alp savaşçı demek, şimdi diğerine de silah anlamına gelen Pusat adını koymak istemiyorum, az biraz savaştan uzaklaşalım😀