Pnarckmk Kızlar aşırı mide bulantısı ve ellerim titremeye başladı tansiyon 143 ne yapmalıyım yada neden olur bilgisi olan varmı acil yardımcı olun
Faymer1 Limonlu su iç sarımsak ye panik yapma daha da yükselmesin sakin ol düşmezse acil git istersen
Esmagrr Pnarckmk düşmez öyle hamileyken pek eğer doğruysa seni ve bebeğini tehlikeye atma doktora doğru koş
_Kubraaa_ 37.haftamdayım, tansyonum sürekli 14 , açıkcası ben bunu farketmiyorum. Yani çıktığını anlamıyorum, öylesine günlük bakıyorum ve 14 çıkıyor, bazen 13 .. çok risklimi bilmiyorum
peri5860 _Kubraaa_ Tabiki riskli ben Gebelik zehirlenmesi yaşadım 5 gün yattım hastanede durmayın 14-9. Olur ise gidin acile.
WiseMom Pnarckmk Merhaba gebelik zehirlenmesi konusundaki tecrübemi link olarak bırakıyorum. Tansiyon için de bakabilirsiniz. Yorumlarda yapılacaklar listem var iyi gelecektir ve başka hikayeler de var hepsini okumanızı tavsiye ederim❤️ Geçmiş olsun korkmayın, sabır istiyor ve sonunda siz kazanacaksınız💜 https://forum.mutluanneleriz.com/d/1570286-preeklampsigebelik-zehirlenmesi-surecim-dogum-ve-bilinmesi-gerekenler/102