Husna_7070 gittm bugün yine 3 santim kadar olmuş açıklık istersen yatış yapalım dedi sabaha kadar doğum yaparsın ebeler le ilerler sin egzersiz falan. Ama gece bir anda açılma tam olur suyun gelir ben olmayacağım için sıkıntı beni cagirirsanz da ektsta ücret alınır. Bende eve gideyim dedm evde gerekeni yapim. Perşembe ye kadar gün verdi yarına kadar sancı vs bebk hareketinde azlik flan hissedersn gel herhangi bir sıkıntı yoksa perşembe sabahı erken gel yatış yapicam diye konuştuk.

lovecanim sıcak su merdiven çıkma çömelme işlemlerini falan yapın bari belki bi faydası olur açılma yapar o çay için vakit kalmamış çünkü artık

Husna_7070 yaptım bugün biraz önce de 4. Kata in çık yaptım 10 defa falan eve geldim lavobya girdim nişan gelmiş baktım doğum nişanı sabah doktoru Arıcam giderim büyük ihtimalle 🥺

lovecanim pelvis hareketi yaptınız mı doktorum iki parmağına bol zeytinyağı sür ve masaj yap içine demişti

Beyza55- yok yapmadım doktorm sadece yürüyüş squat egzersiz merdiven in cik dedi. Muhtemelen Sabah doğum olur nişan geldi çünkü. Suyum gelmesin diyede hareket etmiuorm şuan uyumaya çalışıyorum adet ağrısı gibi ağrılarım var sadece

lovecanim inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız bir avazda derler ya bir avazda kolay doğum olsun inşallah 🤲🏻

lovecanim nisan gelince dogum 2 gun icinde olabiliyor, suyum gelir diye korkmayin su gelince de beklemiyor ama su gelmesi sancilarin artmaisni dogumun hixlanmasini tetikliyor bilginiz olsun, bolca hareket edin Rabbim kolaylik versin bende 40+0 im bugun son gittiğim de sancida yoktu bakil.adi aciklik vs, iki gundur yuruyus evi dip kose temizleme vs ne varsa yaptim bugunde ciktim su an yürüyorum dinlenmeye oturdum parkaz artik hayirlisiyla dogsun istiyorum

ChemistrySK bu sabah gittim acilmam 3 de kalmış sancı da çıkmadı bebeğin suyu kilosu kalp atışı normal. doktrum.alttan muayene ederken sıyırdım elimle dedi artık doğum başlasın diye son cuma günü Benim icin bugün merdiven in cik yine yapcam egzersiz yapip kendimi yorcam artık bakalım. Doktorm acilman ilerlerse suyunu patlatır doğumu hızlandırırm dedi🥺

lovecanim o islem sonrasi sancin gelir ins kendiliğinden cnm, ben cumayi bekliyorum ins artik baslar agrilar acillmalarda mudahalesiz bir doguk nasip olur