Kızlar cuma günü gittm doktoruma 2 santim açıklık var dedi sürekli hareket halinde yım egzersizler flanda yaptm ssvd adayı olduğum için suni verilmiyor sancı ve açılma için ne yapabilirim daha?

lovecanim merdiven inip cik hurma ye yürüyüş yap sıcak su tut beline yada sıcak su ya otur otur kalk yap

lovecanim bende ssvd düşünüyorum 37 haftada ahududu yaprağı çayı başlayacağım açılma yapıyor diye duydum bi de merdiven çıkmak

Bahar6667 hurma hemen hemen her gün yedim günde 5 6 tane sicak su tuttum 1 saat önce duş aldim sabah da erken kalkıp binada in cik yapicam inşallah sabaha kadar Kendi sancım gelir, dua edin bana lütfen normal doğum çok istiyorum ama Rabbim neyi nasip ederse de kabulümm🥺🤲

Husna_7070 ahududu cok duydum ama bı turlu başlayamadim ya😒 şimdi keşke ertelemeseydm diyorum

lovecanim bence hemen alıp başlayın ahududu çayına Allah kolaylık versin inşallah kolay doğumunuz olur benim 2 yıl oldu daha ama bende normal doğumu zorlayacağım inşallah dikişlerde sıkıntı yaşamam 34 olduk bi sıkıntım yok şimdilik çok şükür

Husna_7070 suan nst ye bağlıyım eve dönüşte yürüyeceğim hala 2 santimle kalmışm. Doktorm sbah 8 de burda ol dedi merdiven özellikle önerdi bide pilates egzersizleri büyük ihtimalle yarın yatış olacak Alttan muayene ile doğumu tetikleme yaptı. Ahududu çayını da alacağım bugün. İnşallah sizinde gönlünüze versin Allah 🤲☺️

Husna_7070 gittm bugün yine 3 santim kadar olmuş açıklık istersen yatış yapalım dedi sabaha kadar doğum yaparsın ebeler le ilerler sin egzersiz falan. Ama gece bir anda açılma tam olur suyun gelir ben olmayacağım için sıkıntı beni cagirirsanz da ektsta ücret alınır. Bende eve gideyim dedm evde gerekeni yapim. Perşembe ye kadar gün verdi yarına kadar sancı vs bebk hareketinde azlik flan hissedersn gel herhangi bir sıkıntı yoksa perşembe sabahı erken gel yatış yapicam diye konuştuk.