Demir-annesi34 Dilek_5 Ilık bir duş aldım ama hala aynı öyle aman aman bir ağrım yok sadece beş dk da bir sol kasığıma bicak saplanır gibi oluyor bide bu sık idrara çıkma hissi var
Demir-annesi34 Esmagrr duştan sonra artarsa gerçek azalırsa yalancıymiş benim aynı sol kasığıma vuruyor beş dk da bir ama hemen geçiyor doğum sancısı bu kadar kısa sürmez bence ya
Ddem Peki enfeksiyon kapmış olabilir misiniz acaba? Doğum sancıları nasıl oluyor bilmiyorum daha çook var bana ama enfeksiyon olduğu zamanda ağrı ve sık idrara çıkıp idrarını az yapıldığını biliyorum
Demir-annesi34 Migrenligebe Oyle hemen hastaneye gitmek istemiyorum suni sancı vermelerinden korkuyorum sabahı beklicem bebeğim hareket ediyor hala devam ederse sancım doğum olur herhalde
ahsengl Demir-annesi34 Şuan benimde sol tarafımda ağrı sancı var dün daha azdı bugün daha çok bacağıma ve bel fıtığıma vurdu ağrısı o derece ama ne su geldi nede nişan tarzı uzanınca daha çok ağrıyor doktor bebek dönmemiş demişti cuma günü gittiğimde o yüzden doğum olduğunu sanmıyorum ben sıcak duş aldım ama geçmedi sizin geçti mi ?
Demir-annesi34 ahsengl benim bebek dönmüş cumartesi günü doktor kanala girmek üzere demişti belim ağrıyor şuan duştan sonra ağrım yoktu pek fazla ama şu bıçak saplanır gibi ağrı devam ediyor acile gidicem yüksek ihtimal
ahsengl Demir-annesi34 İnşAllah bişey yoktur size de geçmiş olsun benim ağrım hafifledi geceki kadar yoğun ağrım yok hamdolsun
Demir-annesi34 ahsengl benimde geceki kadar yoğun değil hurma yiyorum iki gündür hurma kasılma yapıyormuş o yüzden ağrım oluyor
symag Demir-annesi34 bende sizi merak etmiştim. Bugün benimde sancım var 10 dk bir oluyor 1 dk sürüp geçiyor . Nişanim yada suyum gelmedi . Ne yapsam bilemiyorum 🤭
Demir-annesi34 ahsengl aynen hurmadan oluyor kasılma yapıyormuş açılma olsun diye oda işte sancı yapıyor
Demir-annesi34 symag Bence ilik bir duş alın uyumaya çalışın ağrı şiddetlenirse acile gidersiniz ama öyle fazla bir ağrınız yoksa hastaneye gitmeyin çünkü son haftalar afedersiniz gelen bakıyor giden bakıyor çok kötü