Zeyd_Mom_22 Bsraa9595 tam lekelenme gibi değil az az geliyor bazende birazcık fazla ama 5 gün oldu( bakalım belkide yanılıyorumdur..
fizikcianne Zeyd_Mom_22 evet anlattığın şeyi ben yaşamıştım. Çok şükür yerleşme kanamasıymıs suan 28+2 bir sıkıntı yok
Ftma_15 Zeyd_Mom_22 evet bnde gördüm gibi o yüzden yok demek istemedim tekrarlayın testi arkasiminki normal adeti kdr uzun surmemisti sanki ve azdı
Ezel16 Zeyd_Mom_22 Kaç dkk içinde çizgi çıktı ? Eğer 10 dkk sonra çizgi ise geçersiz oluyor burda kuruma çizgisi gibi geldi bana ..
Zeyd_Mom_22 Ezel16 yaptıktan bi kaç saat somra baktığımda gözüktü bazen bi kaç saat sonra çıkıncada gebelik oluyor. bi kaç kişide öyle olmuş. Olmayada bilir. Bizim komşu kız testi yapmış gözükmemiş 1 gün geçmiş çıkmış testte. sonra doğurdu bebeğini nasip işte)
Ezel16 Zeyd_Mom_22 Burda çok kişi var dkksında silik çizgi çıkıp kanda negatif gören o yüzden kan testi verip netleştirebilirsiniz .. Hakkınızda hayırlısı olsun 🤲🏻
Kanatsiz_1_melek Zeyd_Mom_22 sen bildiğin adet oluyorsun oyle.3 Pet falan gelmiyor yerleşme kanaması siyahtan olmuyor