Zeyd_Mom_22 Adetine 3 gün kala lekelenme oluyo ve az 5 gün oldum. gibi ama çok az geldi. 3 ped değiştim artık az denilecek kadar. ve siyah renkte geldi karnımın aşağı taraflarda hafif ağrılar oluyor ara sıra. böyle durumlarda hamilelik oluyor mu?
Royem62 Zeyd_Mom_22 canım tam bilmiyorum ama emin olmak için test yapabilirsin yada sağlık ocağında test ver istersen kan testi sende emin olursun
Ayazmom_ Zeyd_Mom_22 normalde regl baslangiciniz nasil oluyor? Gelince yogun mu geliyor yoksa az az mi basliyor? Mesela benimde damla damla gelmişti o gun ilk gundu ve yogun gelmesi gerekirken hic gelmemisti. Suphelenmistim ama test yapmadim 4 gun falan gecti oyle yaptim ve pozitif! Hayırlısı olsun insallah ❤️
Ftma_15 Zeyd_Mom_22 merhaba arkadaşım normal adet olmuştu hyrlisi olsun testi tekrar et istersen belli olmuyor
Zeyd_Mom_22 Royem62 sabah yapmak istiyorum aslında bakalım(( belkide yoktur ama insan emin olmak istiyor..
Ezel16 Zeyd_Mom_22 Kaç dkk içinde çizgi çıktı ? Eğer 10 dkk sonra çizgi ise geçersiz oluyor burda kuruma çizgisi gibi geldi bana ..
Zeyd_Mom_22 Ftma_15 merhaba canım ama inanın gözüküyor gibi çok belli değil ama yakınlaıştırınca gözüküyor gibi
Ftma_15 Zeyd_Mom_22 evet bnde gördüm gibi o yüzden yok demek istemedim tekrarlayın testi arkasiminki normal adeti kdr uzun surmemisti sanki ve azdı
Bsraa9595 Zeyd_Mom_22 Canım adet başlangıcın böyle olmuyorsa normalde bu anlattıkların yerleşme kanaması olabilir 🌸 erken gebelik testi alıp yap bence predictor early marka yada kan verip netleştirebilirsin inşallah istediğin sonucu alırsınn🙏🏼🙏🏼
Zeyd_Mom_22 Bsraa9595 ya geçen ay kan verdim negatifdi artık korkuyorum canim ya((( ama artık birşey gelmiyor dün gece vaginamda agrılar oluyordu( anlamadım gitti
Bsraa9595 Zeyd_Mom_22 Geçen ay da mı böyle lekelenmen oldu canım? Benim bir arkadaşım da senin gibi reglisine bir iki gün kala lekelenme ve kasık ağrısı yaşadı test yaptı çok çok az silik çizgi çıktı 1 hafta bekledi 1 hafta sonra kan verdi 1000 küsür çıktı değeriii 🌸 belli olmuyor hiiiç pozitif görene kadar umudumuu kaybetmeyelimm🙏🏼🐣
Zeyd_Mom_22 Bsraa9595 tam lekelenme gibi değil az az geliyor bazende birazcık fazla ama 5 gün oldu( bakalım belkide yanılıyorumdur..