BusraKula Merhabalarrr en son geçen hafta 6+5 ken kontrole gitmiştim kalp atışını duyduk.Doktorum artık aydan aya olcak kontrollerin dedi.Sizlerdede öylemi acaba?
Hulya57 BusraKula benim de öyle canim ilk kontrllüm 29 kasimdi 2 . Kontrol 11 aralık bizde 7+2 olduk ondan sonra benimde öyle olcak
gksuaks BusraKula Ben 15+4 e kadardı galiba 2 haftada bir gittim şimdi de 3 haftada bir gidiyorum. En baştan beri herşey gayet iyi ve sağlıklıydı🙏🏻 Tedbir amaçlı başlarda hep öyle çağırırmış kontrole. Böyle olmasıda dha mantıklı sanki...
Hulyalp BusraKula benim dun ilk kontrolumdu. 15gun sonra gel testler isticem dedi sonra bi sorun gormezse ayda 1 olabilir.
BusraKula Hulya57 sizindemi 1 ay sonra kontrolünüz ? Perşembe günü kan sonuçlarımı göstermeye gidicem söylesem bakarmı bebeğe acaba?
Minnosum21 7ci haftadan sonra doktorum bi sikayetin sikintin yoksa bi ay sonra gel demisti ama hergun kustugum icin iki aydir her hafta gidip serum yiyorum 😂
BusraKula Hulya57 bende perşembe kan sonucu göstericem 1 ay sonra kontrole çağırıyosa perşembe baksın en azından bakmasada söylerim bakalım diye
BusraKula gksuaks bizim doktordz baktı bi sorun yok dedi 1 ay sonra kontroller artık dedi ama bilmiyorum 🤷🏼♀️
gksuaks BusraKula Bazı doktorlar aynen ayda bir alıyor. Maşallah sıkıntı yoksa biliyordur doktorunuz elbet sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻🙏🏻
Elifaksoy BusraKula inşallah ay valla biran önce geçse zaman doğursam hayırlısıyla diyorum hergün bişi olcak diye korkuyorum
Yasmin41 BusraKula ben de 6 haftalık hamileyim kızlar sarı akıntı çoğaldı normal dimi herkeste oluyor doktora sorsam mı diyorum herşeyi takar oldum sadece folik asit kullanıyorum bu arada
Elifaksoy Yok canım valla işte 1 hafta önce gittim doktora sıkınıtı yok dedi folidoce onu kulanıyom başka bişi kulanmıyom yarın sağlık ocağına gitcem bakalım ordakiler ne dicek
Mltmsmh Benim 6+1 haftalık hafif lekelenme oldu doktora gittim normal olduğunu söyledi. Progestan kullanıyorum.