Cennetimm Kvldn Kvldn 25.04.1988 doğumluyum 15ağustos son adet tarihim banada bakarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Gozikk Kvldn bilmiyorum ki canım hani doğruluk payı nedir sitede zaten doğum tarihi son adet tarihi otomatik giriliyordu yani 😊
burcunzlcn Kvldn benimde tuttu. Erkek gösteriyordu gerçekten de erkek kızımdada tutmuştu ben doğruluğuna inanıyorm. Maksat.eglence olsun diye bakıyoruz. Ama.tutuyor sonuçta Allah vermiş kız ya da erkek farketmezzzzz saglicakla gelsinde
Kvldn Adley canım seni ezbere biliyorum 97 doğumlular ocak ayında hamile kalmışsa erkek diğer aylar kız Yalnız anne ocak ya da şubat ayında doğmuşsa bu kural değişiyo:) Bende nisan 97 doğumluyum kendimden biliyorm
Adley Kvldn ayy allahim bilir tabikide insallah cok tesekkur ederim 🤩 eskilerin deyimiyle ağzın bal yesin rabbim hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Kvldn ikramuratyanik sanada bakmama gerek yok ezberimde var 97 doğumlu anneler ocak ayında hamile kalmışsa erkek geriye kalan tüm aylar kız Eğer anne ocak ya da şubat ayında doğmuşsa bu kural degişir Bende 97 nisan doğumluyum kendimden biliyorm