Zehross03 Hhbnhbnjvv erken doğum oluyomuş canım o yüzden öyle hesaplamış doktoru haftası geri olabilir
Badesmmom Dila23 dün hazırladım daha 10 lu hastane Çıkışı 1 adet beşli 2 adet Anne için pijama Corap Yemeni Sutyen Biberon Emzik 10 adet bez ıslak mendil Malt içeceklerden kendim için bestlak damla Terlik Ben normal doğum yapacağım için bunları koydum
Zehross03 Asel-2023 bol bol ceviz muz kaşar pekmez ye minyon bi bebek olur doğunca daha çabuk toparlıyolar zaten 😍
123Hamis123 Ekim 10 gösterıyor bizede. Bugün hazırladım çantasını 2 tane 5 li set 2 battaniye pişik kremi 7 tane bez, enjektör vs vs koydum işte😂
Asel-2023 Hhbnhbnjvv benim bugün 31 haftam doluyor doktorum zaten en baştan demişti 38 haftadan hesapladı cubki bebek çabuk döndü çabuk indi aşağı o yüzden Ekim sonu beklemez dedi o yüzden o tarih dedi 🥰 yoksa Ekim sonu benimde dediği gibi de oldu sancılarım başladı şu anki amaç 34 u doldurmak yatiyorum
Elisa46 Asel-2023 benim de 29 haftadan beri baş aşağı doğum pozisyonundaydı aslında bişey demedi ama dr