N-23 rumeysattnc benimde rahmi kapatmış 22 hafta iken çıkmamıştı 10 gün sonra tekrar gıtcem inşallah çıkar
nurarslan01 rumeysattnc ben çok korkuyordum kanamadan çok şükür olmadı şuan 29.haftanın içindeyim. Previa totaliter yani tam kapalılık da oluyormuş benimki marjinal yani kısmı kapalı
rumeysattnc nurarslan01 benim doktor plesanta aşağıda kenarda dedi bakalm detaylı ultrason belli olcak
N-23 Babykuzucuk yaa benimde tam kapatmış rahmi inşallah benimde çıkar hatta yazmıştım yine size ☺yazdıkça umudum artmıştı
Babykuzucuk nurarslan01 kısmiydi 29 a kadar cıkmadı. 31.haftada idrar sıkısık girdim muayeneye o zaman cıkmıstı. Ama hep tedbirli gittik. Özellikle ilişki kesinlikle yasak
nurarslan01 Babykuzucuk bizde öyle sürekli tedbirliyiz ama şuan umut oldunuz hiç çıkacağını düşünmüyordum
nurarslan01 rumeysattnc rahim ağzına yakınsa hiç korkmayın bence kısmı veya tam kapalı normal doğuma engel
Melaike2779 Ecesec ben de 22+4 de gittim bana daoyle dei ilişki yasakladı ağır kaldırma falan dedi ama internette erken doğum olabilir yazıyıor korkuyorum
songul_ismail80 Ecesec senin yaşadığını yaşadım ve 16 +5 günlükken bebeğimi kaybettim enfeksiyonum hiç düşmedi kucağıma alamadan gömdüm oğlumu rabbim inşallah senin yüzüne güler şimdi tekrar çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz
Babykuzucuk nurarslan01 günlerimi aşırı korkarak stresle gecirdim. Hiç telaş yapmayın. Her buldugunuz fırsatta da ayaklarınızı dikip oturun
nurarslan01 Babykuzucuk evet haklısınız aslında bende öyleyim koyu renk iç çamaşırı bile giymiyorum. O derece takmıstım simdi kaçıncı haftadasınız