yanlisanlamaama ebrarmom08 çay 🫠 tadına kokusuna görmeye bile tahammülüm yoktu hele biri yanımda çay içtiğinde ağzından çay kokusunu alıyordum resmen içim dışıma çıkıyordu😀 bi doğurdum hiç bir tiksintim kalmadı bardak bardak çay içiyorum 🫠
Ebus2045 ebrarmom08 kırmızı et,tatlı olan herşey hiç yiyememistim ilk oğlumda. Şuan 2. Ye hamileyim ondada 7. Aydan sonra ucundan yedim hep vitamin olsun diye
umut1103 ebrarmom08 vallahi bazen kendi kendime şımarıklık mı yapıyorum diyorum ama gerçekten içim almıyor açlıktann ölsem gene de yiyeyim gelmiyor🥹 ama acilen kendimi ikna etmeye başlamam lazım yoksa gidişat iyi değil😅
QueenMother ebrarmom08 yene bilen herşeyden tiksindim hiç birşey yiyemiyorum nette bile önüme yemek gelse içim kalkıyor yemek görmeye dayanamıyorum zorla peynir ekmek yiyorum açlıktan midem sızlıyor çubuk kreker yiyorum onlarıda sallana sallana midem ağzımda geziyorum çok kötüyüm
mirooo Karnıyarık, biber dolması, haşlanmış yumurta… bir de gündüz komşuların yaptığı yemek kokuları midemi aşırı kötü yapıyor ne pişiriyorlar çok merak ediyorum 🤣🤣🤣 böyle bir şey yok😅😅
Yelizdurmus41 ebrarmom08 ben söyledikten sonra et vs değil maalesef ki karpuzdan . Yazı ilk defa karpuz yemeden geçirdim yesem de kustum ☹️ seneye yerim artık
Sedanurumut ebrarmom08 çok tuhaf olucak belki ama ben teyzemle eltiyim kızını yani kuzenimi bana gönderdi 1 aylığına kuzenim 11 yaşında ama yaşına göre iri bir yapısı var ve çok bilmiş dilli bir kız. Herneyse o bir ay benim için zehir gibi geçti çünkü çok pasaklı toplamak yerine dahada dağıtan gözü doymayan bir çocuk. Şimdide doğum için ben onlara geldim teyzemle kaynanam aynı evde yaşıyor çünkü kuzenimi görmek zorunda kalmak benim için çok zor midem bulanıyor direk. Vicdan azabı çekiyorum bu düşüncem için o bir çocuk diyorum ama elimde değil kızı kararttım resmen