Bbbsr Edaa3595 bende bunu merak ediyordum size denk geldiğim iyi oldu bendede gebelik şekerinden şüphelenşyor doktorlar tokluk şekerim sınırın az üstünde cıkıyor böyle olması neyi değiştirir neler yaşayabilirim
Edaa3595 Bbbsr şöyle söyleyeyim gebelik şekeri gerçekten sıkıntılı bi durum bebekte ve sizde şeker hastalığını bırakabilir Sizi korkutmak istemem ama bebekte ani ölüme sebeb olabilir Ben diyet yaparak normal değerlerde tutmaya çalıştım şekerimi ama son haftalarda yeme isteği fazla olunca yine diyetim bozuldu ve sezaryen kararı aldık Gebelik şekerinde bebek fazla kilo alıyor birde benim suyum fazlaydı riske alamam sezaryen doğum olacak dedi doktorum ve bu şekil doğum oldu
Rumeys55 AFamfs doktorumda 39. Haftayı bekliyor, istersen 38+4ten sonra alabiliriz ama gün seç dedi, ben 39+0ı seçtim, inşallah geç değildir 😅
Bbbsr Edaa3595 bende diyet yapıyorum bugğn baya az seyler yedim hemen düştü şekerim ama nasıl dayanıcam bilmiyorum
mylifeAslan AFamfs benım erken doğum riskim vardı 30 31 de ciger geliştirici vurulduk ve çocuğum akıllı durunca doktorumuz 38 de alacağım 38 i de görelim dedi 😂yarın gün vericek tam
Edaa3595 Bbbsr evet zor ama bebeğiniz için biraz sıkın dişinizi bende çok iyi ilerledim ama son zaman malesef kendime engel olamadım ama şükür ne bende ne kızımda bi sıkıntı olmadı şeker sorunu yaşamadık sonrasında 🙏
Nolmuss AFamfs 38+3 te dogurdum kızımı kendi ıstegımle zaten 37 den ıtıbaren erken dogum olmuyo bence abartılıyo ılla 39 a kadar beklemek şart degıl cıgerı geliştıyse kılosu da çok gerıde degılse hıc bı sorun olmaz
Bet1 AFamfs bebeğimin beklememesi. İlk sezeryanda 34+0 da suyum geldi ikinci de 36+4 de sancım çok artmıştı 35 ten sonra. 36+4 de acilmam da başlayınca acil sezeryana alındım hep