Egeminannesi AFamfs benim 32+2 ama ultrasonda 34 gozukuyomus önde gidiyor dedi acaba kendi günüme gore mi verir günü yoksa ultrasonda gözüken haftaya göre mi
Mmnj Bende sezeryan olcam ilk gebeliğim sezeryan şu an 24+3 haftalıgız kaçıncı haftada alınıyor ki açaba
elifaydinn Bir aksilik olmaz ise inşallah 39+2 sezeryana alınacağım . Doktorum 39 u görmek istiyor tarihleri de bize uymuyordu ondan önce zaten hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah 🥰
AFamfs mylifeAslan benimde 36+1 ama doktorumuz 39 dan sonra dedi o kadar durur mu evde sancım suyum gelir mi çok geç geliyor bana 39 sonrası 🤐
mylifeAslan AFamfs benım erken doğum riskim vardı 30 31 de ciger geliştirici vurulduk ve çocuğum akıllı durunca doktorumuz 38 de alacağım 38 i de görelim dedi 😂yarın gün vericek tam
yakup_kubraa Egeminannesi kendi gününe göre canim benm oğlumda öndeydi ama normal zamanına göre oluyo
Edaa3595 AFamfs 37+1 de kızımı kucağıma aldım gebelik şekeri sebebi ile erken sezaryen oldum çok şükür sorun yaşamdım kızım şuan 3 buçuk yaşında ve ben 5 haftalık gebeyim tekrardan 🙏😇
Bbbsr Edaa3595 bende bunu merak ediyordum size denk geldiğim iyi oldu bendede gebelik şekerinden şüphelenşyor doktorlar tokluk şekerim sınırın az üstünde cıkıyor böyle olması neyi değiştirir neler yaşayabilirim