Ayya UMN men 2 defe yasamisdim deye hekim risk elemedi. Yaxsikide tikdi. Indide ele. Mende problemler cox olur. Matkam zeifdi cox. Allah hamimizin komeyi olsun. Guc ve sebr versin sag salamat catdiraq🙏🏻
Defnes-Mom UMN doktorlar da öyle diyor da yaptıranlar da hep 30 mm üstünde olduğu halde yaptırıyor. Buradan öğrendiğim bir kaç kişi 35-39 mm bile dikiş atılmış. Geçen yıl 22 haftalık kaybım var da o yüzden çok korkuyorum aniden açılma fln olur diye
Ayya Defnes-Mom bol bol dinlenin gerekmedikce kalkmayin agirlik olmasin diye. InsAllah sag salim bebeginize kavusursunuz🙏🏻
Ayya ElayAysen 22mmde tikis atilib indi bilmirsiz necedi sizde? Cox vaxt artir tikisden sonra usaqliq boynu
ElayAysen Ayya hə Progesteron sami cox vacibdir deyerdiniz adin. Men uje butun samları ezberlemisem demek olar duzdu birinnen iatifade edirem ama yenede de :D Polygynax yazmaub mene hekim. Dedm infeksiya ucun nese qoyum ? Dedi marahatsansa qoy ketoclin sam dedi o tapilmadı . Sonra front dedi qoy. Analiz verdim temiz cxdi deye dedi qoyma lazim deyil. Yeni o samlar antibiyotik terkiblidi cox qoymaq ziyan olar axi. Axıra kimi nedir. Tonus ucun sam qoyun esas bir de progesteron
Ayya Ketocilin mende isletmisem. Progestron ucunde edirem sam iyne derman. Antibiotik derman yazmisdi 5gun falan icmisem. Sam iltihab eleyhine yazib. inanirsiz butun gun yataqdayam tualete ancaq dururam. Dermanin adi o samin S ile basliyir gece qoydum baxmagi unutdum🙈
ElayAysen Ayya tikisden sonra isletmisen ? Mene Vallaha yazmayib hecne onsuzda antibiyotik vurulub deye. Gedecem yaxinlarda her ehtimala icaze verse qoyaram
ElayAysen Ayya tikisden sonra yoxlatdirmamisam onsuz tikilir deyr uzun görunur deqiq bilinmir hemde deqiq bilmek ucun vaginal baxis lazimdir o da neye lazimdir. Esas tikisbyaxsi alinsin fsyo
UMN Diyirem qalmiwiq e bele, biri diyir axiracan qoy antibiotik wami, biri diyir nece gun qoy sonra nece gun qoyma
Ayya UMN ehh deme valla. Butun gun evde havasiz. Onu yeme bu ziyan o derman bu derman. Cetin hamilelik 🤦🏻♀️
myangelson AmineSH ameliyatta önce bebeği alıyorlar daha sonra alttan spekulumla açıp alttan da dikişi aliyorlar sonra karnımı diktiler benim
ElayAysen Ayya spascuprel arxadan qoyulur :D progesteron samin sorusurdum hansin qoyursan. Mende spascuprel qoyuram cox yaxsidi agri olanda da yaxsi tesir edir
Ayya ElayAysen onun terkibinde matka ucundu ezele berkidir he duz bagirsga qoyuram. Usagliq yoluna progestron hecne elemirem. . Progestron terkibdi eslinde. Bele dufaston yazib proloton iyne. E vitamini oda matka berkidir vs
Ayya ElayAysen he vaginal tikisden sora risklidi. Hekim ne vaxtdan bir gel deyib size. Mene 13cu heftedi 10 gun olar uje tikis atilib. Bide 16-18 heftelerde gel dedi 3lu test ucun