Minik-anne06 sumeyyeee_ 34+5 haftalığız haftaya hastane çantamı hazırlıcam 15 eylül de nst giricem yine bakalim bekliyoruz
sumeyyeee_ momness bizde şehir dışındayız annem geldi şimdiden ama ben ufak bir sıkıntı yaşadım. 30.haftamda hafif kanamam oldu korktuk erken doğum mu diye de çok şükür öyle bişey çıkmadı🥲
momness sumeyyeee_ kendine dilkat et yavaş yavaş halletmek lazm birden olmuyor malesef.. iyi senin annen hazırlıklarda bile yanında ne güzell. Benimki çalışıyor :)
Silaa_bcr sumeyyeee_ ben eşyaları şuan yıkamak fln istemiyorum kontrolum var ayın 18inde ondan sonra baslicam hazırlığa
sumeyyeee_ momness 30.haftalarda başlamak en iyisi ya sonlara doğru gerçekten zor🌝 doğuma odaklanmak lazım ileri haftalarda.
momness sumeyyeee_ aynen işte . Bende öyle düşünüyorum kendimi yorup harap etmek istemem ki direncim yerinde olsun doğumda.:)
sumeyyeee_ Merve1531 her gün muz yiyin, kuruyemiş tüketimine özen gösterin bir avuç tatlı badem alın. Yumurta gibi bunlar besin değeri yüksek olup, çocuğa kilo yapan şeyler☺️
Faydogan sumeyyeee_ 35+2 den selamlar ☺️ hazırlıklar bitti ufak birkaç eksiğim kaldı haricinde tamamladık şükür☺️
sumeyyeee_ ayseaaksoy çok iyi yapmışsınız bende aynı kafadayım☺️ bir tek hastane çantam ile beşiği kurulacak şu an çok şükür.
sumeyyeee_ 35aysegul risk varsa dikkat edin tabiki ben doktoruma danışarak yapıyorum☺️ ama ağırlıklı pilates topunu kullanıyorum. Kalçamı esnetince kemik ağrılarıma gerçekten iyi geldi. Doğuma kadar kullanıcam inşallah. Üzerinde oturmak bile rahatlatıyor ya sanki koltuklar batıyor artık.
35aysegul sumeyyeee_ kesinlikle öyle ya haklısınız daha önce spor geçmişim olduğu için o rahatlığı çok iyi biliyorum. Ne yazık ki 4 ay yattım evde o yüzden şimdi acısı çıkıyor sanırım. Sağlıkla gelsin de bebeklerimiz önemli değil 🌺
sumeyyeee_ yakamozeinstein vücudunuzu dinleyin o zaman yormayın kendinizi fazla☺️ ama yürüyüş yapın kaslar aktif olsun.
Gamze_cnky sumeyyeee_ valla bence de 30-31 arası baslanılabilir. 25 ler erken geldi bana , herkesin tercihi tabii ☺️