momness sumeyyeee_ evet bak o bende yok . Şehir dışındayız . İki tarafta bizden uzak sadece eşimle ben varız .. annem doğuma gelicek 😁yinede halimden şimayetçi değilim . Yardımcı varsa tabi yanınızda işler kolaylaşır :)
sumeyyeee_ momness bizde şehir dışındayız annem geldi şimdiden ama ben ufak bir sıkıntı yaşadım. 30.haftamda hafif kanamam oldu korktuk erken doğum mu diye de çok şükür öyle bişey çıkmadı🥲
Freyan Happy20 Ay ben de mi başlasam acaba bi de işe başlıcam öncesinde bebeğin camasirlarini yıkasam aslında iyi olur ama ben de henüz 31+4 um erken mi diyorum
palperol 34+1 bu hafta yalancı sancım cok sık olmaya başladı. Allaha emanet sanmıyorum 40ı beklıcegını😅
Merve1531 sumeyyeee_ 31+2 yim bu gün kontrol vardı 1450-1500 e yakın çıktı kilosu doktor küçük biraz dedi 1-1 buçuk hafta geri dedi çok morelim bozuldu yiyorum içiyorum da öyle diyince çok kötü oldum nst istedi hafif ağrı çıkmış heyecan mi yaptın dedi olabilir dedim hiç iş vs yapma dinlen bol bol ye iç dedi asıl son aylarda haftalarda kilo alıyorlar mis alır dimiii😓
Esoo06 Merve1531 benim de küçükmüş canım sıkılıyor biraz ama önemli olan kilo almaya devam ediyor olmasiymis. Akşamları nesguikle sut içmeye başladım haftaya kontrol var bakalım
sumeyyeee_ Merve1531 her gün muz yiyin, kuruyemiş tüketimine özen gösterin bir avuç tatlı badem alın. Yumurta gibi bunlar besin değeri yüksek olup, çocuğa kilo yapan şeyler☺️
sipsibel Merve1531 bana da doktor iki hafta geride dedi maalesef ben de dikkat ediyorum oysa ki ama bakalım haftaya tekrar gel dedi ☹️
sipsibel Esoo06 bana da doktor bu kontrolde kilosu az dedi hatta haftaya gel büyümüyorsa erken doğum planlayalım falan dedi 🤷🏼♀️
ayseaaksoy sumeyyeee_ 34 haftalık olduk, çok şükür her şeyi bitti, ağırlaşmaya başladığımı düşünerek hiç bir şeyini bırakmadım bu haftalara çok da iyi oldu 🥹🫶🏻👧🏻
sumeyyeee_ ayseaaksoy çok iyi yapmışsınız bende aynı kafadayım☺️ bir tek hastane çantam ile beşiği kurulacak şu an çok şükür.
Aysegul57 sumeyyeee_ 30+6 bizde 💕 heryerim ağrıyor 😣 güçlü tekmeler atıyor 🥲 hazırlıklarımız bitti çok şükür 29. Haftada herşey tamamdı
Ferideyazkan yenibirannis benimde aynı bugün34+3 olduk. Ayakların nasıl ? Benim ayaklarımda çok fazla ağrı oluyor
35aysegul sumeyyeee_ benim de aklımda bende almayı düşünüyorum bu sıra başta biraz riskli zamanlar yaşadım o yüzden muhtemelen 35 den sonra egzersizlere başlarım tehlikeye atmamak adına 🙏🏻
sumeyyeee_ 35aysegul risk varsa dikkat edin tabiki ben doktoruma danışarak yapıyorum☺️ ama ağırlıklı pilates topunu kullanıyorum. Kalçamı esnetince kemik ağrılarıma gerçekten iyi geldi. Doğuma kadar kullanıcam inşallah. Üzerinde oturmak bile rahatlatıyor ya sanki koltuklar batıyor artık.
yakamozeinstein Doğum 11 Ekim ama sezaryen olduğu için şimdilik 2 ekime gün verdi.Bu ara çok depresifim.Fazlaca heyecanım vardı bütün işlere giriseyim diye düşünüyordum ama şimdi hiçbir şeye Halim yok öylece yatmak istiyorum
sumeyyeee_ yakamozeinstein vücudunuzu dinleyin o zaman yormayın kendinizi fazla☺️ ama yürüyüş yapın kaslar aktif olsun.
Papatya_kokuyo5 Freyan kıyafetleri yıkayıp cantanı hazırla tatlım hafta hafta fark var geçen hafta çok hafiftm birden bu hafta agırlastm ya agrılarım oluyor
Freyan Papatya_kokuyo5 Tozlanir mi diye korkuyorum benim toza alerjim var çünkü bebise de geçerse bu alerji durumu.Sifonyet içinde de tozlanır mi acaba
Havva-Saribas 32+6 olduk bizde alışverişi tamamladık yıkayıp ütülemesi yerleştirmesi kaldı bir sorun yok suanlık
Ayshe19 yenibirannis bende aynı ekim ilk haftası normal tarihimiz ama doktor eylülün 20 sinden sonra bekle gelebilir dedi ay gelsin artık diyorum bir sarılayım koklayayım 😄